De overgang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Voor de behandeling had ik soms wel de momenten waar ik dan dacht kan die ellende elke maand die klaar zijn....

Nu na de behandeling lijk ik meer op een zwetende otter ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ en wens ik soms dat alles weer zou zijn als het was.

Het gevoel van vrouwelijkheid is ook daardoor flink naar beneden gegaan naast de incontinentie. En moet leren omgaan met een lichaam dat zo anders reageert dan voor de kanker. Van de opvliegers dat je bijna zo rood als een tomaat bent, naar het zweten als ik net op bed lig en wil gaan slapen. Het gevoel dat je bed een zwembad is geworden. Prikkelbaar en stemmingswisselingen komen en gaan. Raar hoe alles kan lopen maar blij dat de behandeling er is want het heeft mij van de tumor afgeholpen. 

Dus elke dag is weer een nieuwe en elke dag leer ik iets meer over mijn totaal veranderde lichaam. Stapje voor stapje leer ik weer van dit lichaam te houden. Met alle ongemakken die er bij horen. Maandag een afspraak met de huisarts om te kijken wat we kunnen doen om het zweten kunnen oplossen en hopelijk komt er dan weer een goede nachtrust. 

Ach de vogels horen fluiten om half 4 in de ochtend is ook best mooi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜๐Ÿ˜

2 reacties

Wat een verhaal zeg, ik hoop dat het allemaal eindigt aan de betere kant.

Ja de vogels zijn vroeg met fluiten dit jaar, alleen vanochtend lagen toch een aantal mensen, waaronder jij en ik, te luisteren naar .... niks. Het regende.

Laatst bewerkt: 07/07/2022 - 17:44

Ja dat klopt maar de regen kan heel rustgevend zijn. Maar vanochtend weer de vogeltjes die aan het fluiten waren 

Laatst bewerkt: 08/07/2022 - 11:22