🙏 mijn laatste gesprek met dokter Mul🙏

3e dag na vakantie ,gesprek met dokter Mul ,medisch spycholoog ,ging heel heel goed ,sta heel positief in het leven ,was goed te pas ,hij vond mij een sterke vrouw ,met alles wat ik door gemaakt heb .......en hoe ik dit allemaal een plaatsje heb gegeven ,okey ,merk dat ik wat minder tegen de warmte in nederland kan ,zo hey ,wat een hitte en benauwd ,in dat kamertje was ook warm en klein ,de man luistert ,nou dan sluiten we het af ,okey zei dank je wel ,en als er wat is rinkel je maar aan de bel ......diepe dalen ,waar ik zelf weer makke;ijk uit kroop ,ben hem dank baar 🙏 dank je wel dokter Mul ,ben blij ,hoopvol ,positief ,krijg nog wel binnenkort oproep v mamagrafie ,en dat pakt goed uit ,ik weet het gewoon ,zoveel postive vibes heb ik en voel me goed ,tjah soms beetje moe ,maar ach alles komt goed ! 🙏

2 reacties

Dat is helemaal goed Marjo. Fijn dat je het nu kunt afsluiten. Ik heb tussendoor een echo gehad en die uitslag was ook helemaal goed. Wel een beetje rommelig van binnen maar van buiten zie je bij mij niks, dus ik heb wat dat betreft geluk gehad. De gevoeligheid zelfs in mijn ribben komt waarschijnlijk van de bestraling, maar daar kan ik prima mee leven en voel me ook heel dankbaar.  Ondanks dat de tumor wel agressief was, ben ik toch weer gestopt met de anti-hormoon pillen omdat het maar om 3% gaat. Had vaak last van m'n rug en ik wil gewoon weer lekker lange wandelingen maken. Dus ik neem de gok.  Verder heb ik weinig te klagen en voel me goed. 

Foto van m'n dochter en mij bij mediapark Hilversum

Lieve groetjes, Liesbeth

Laatst bewerkt: 01/07/2019 - 21:38

hallo lieve liesbeth ,dat is groot nieuws voor je ben blij voor jou ,met mij gaat ook alles heel goed! ik leef in een postive modus nu ,nu w8 op controle chirurg en mamagrafie ,en ook daar ben ik positief in dat goed nieuws is ......hier foto v mijn dochter en ik in deventer ,groetjs en liefs v mij marjo 

Laatst bewerkt: 02/07/2019 - 12:50