Bang zijn.

 

Vaak krijg ik de vraag ben je niet bang voor de toekomst? Ja tuurlijk ben ik bang voor de toekomst. Bang zijn mag maar je moet niet door angst je leven laten bepalen. Mensen kennen mij als een sterke vrouw die alles weg lacht. Als iemand die graag aan het woord is en als iemand die makkelijk kan praten. Maar als ik eerlijk ben lig ik soms ook te huilen op de badkamervloer. Maar wie weet dat nou? Alleen de mensen die echt dicht bij mij staan. Sterk zijn is goed, maar te sterk zijn weer niet. Je mag je kwetsbaar opstellen en dus niet altijd je masker op. Soms ben ik ook te moe moe om een masker op te zetten. Ja het is klote en ja ik ben bang. Soms ben ik sterk en soms ben ik zwak. Maar is er een gebruiksaanwijzing hoe je met kanker moet omgaan?

 

Liefs, Robin ❤️

4 reacties

Mijn hart breekt als ik je blog lees. Ik vind mezelf regelmatig zielig (al ben ik heus de meeste tijd sterk en positief) omdat ik kanker heb. Maar jij..pff m'n oudste zoon is van jouw leeftijd. Ik wens je heel, heel veel kracht en sterkte, en genezing!

Laatst bewerkt: 04/09/2019 - 17:13
4 september 2019 om 20.05

Nee, er is gelukkig geen gebruiksaanwijzing, jij mag gewoon bepalen wat bij jou past. Aan de andere kant zou een gebruiksaanwijzing soms wel heel handig zijn. Het is soms zo zoeken hè wat fijn, handig, passend is voor jezelf. Succes met je zoektocht en veel sterkte!

Liefs Bianca

P. S. Onderstaand boekje gaf mij en mijn omgeving wel wat handige tips, misschien heb je er iets aan?

Laatst bewerkt: 04/09/2019 - 20:05

Lieve Robin, 

Vreselijk dat je op deze jonge leeftijd al kanker hebt! Je komt sterk over qua emotionele intelligentie, omdat je zowel sterk bent, als je kwetsbaar op durft te stellen. Zo ver was ik op jouw leeftijd nog lang niet, dus respect! En vooral heel veel sterkte gewenst! Mocht je bepaalde vragen of dilemma’s hebben, jouw specifieke situatie willen bespreken of je ei kwijt willen, aarzel dan niet om me een pb te sturen. Dan kunnen we telefoonnummers uit wisselen of wat afspreken. Kom je ook naar de bijeenkomst van 2 oktober? 

Liefs, Jessica

Laatst bewerkt: 06/09/2019 - 07:21

Lieve , sterke Robin

Ik kan alleen maar zeggen.....Meisje heel  veel sterkte

liefs Ria

Laatst bewerkt: 28/10/2019 - 20:14