Zacht gekook eitje :o))

nou, we hebben het achter de rug, letterlijk en figuurlijk. het viel allemaal erg mee, was gebeurt voor ik er erg in had. ik werd op een gegeven moment wakker gemaakt en toen was het al weer voorbij.

vanmorgen om 7 uur bij de receptie gemeld en kon meteen door naar boven, daar mijn ziekenhuis outfit aan, mooi blauw ok jasje en een soort van tena-onderbroekje. kreeg een paar oxazepammetjes (had ik eigenlijk al om 6.30 uur moeten hebben :o)) maar goed, ingenomen en verder maar weer. op de valreep nog even bloed geprikt om bloedgroep en rhesusfactor te bepalen.

om 7.45 uur naar verkoeverkamer gebracht en daar een infuus en een epiduraal gekregen, dit allemaal zonder problemen. even later naar de radiologie en daar lekker onder zeil gebracht, ik hoorde nog wel de opdrachten, moest af en toe inademen en adem vasthouden, maar verder heb ik er eigenlijk niet veel van meegekregen tot zoals gezegd het voorbij was. moeilijkste in het begin was dat ik stil moest blijven liggen en dat is dan ook verschillende keren benoemd naar me, ik moest natuurlijk alles in de gaten houden :o)) de hele procedure heeft zo'n 1 1/2 uur geduurd bij elkaar.

personeel hier is allemaal erg vriendelijk en leggen alles uit, weer terug op de verkoeverkamer moest ik af en toe even flink doorzuchten en hoesten, mijn O2 saturatie (zuurstofspanning) in bloed was wat aan de lage kant net zoals mijn bloeddruk, daar kreeg ik dus af en toe wat adrenaline voor. dit alles komt door de epiduraal, die ook nu nog flink aan het verdoven is. raar gevoel hoor, kan alles bewegen maar mijn romp voelt helemaal doof / dood, van mij schouders tot aan mijn kruis, plassertje zit dan net wel weer leven in :o)) jammer hoor, heb namelijk ook een catheter gekregen en die voel ik dan wel weer continu zitten :o(( verder erg suf, riena is wel langsgeweest maar die is later, ik viel toch continu in slaap ook maar even siësta gaan doen in hotel, was voor haar ook allemaal vroeg op en wachten, levert meer stress voor haar op dan voor mij, ze had ook nog slecht geslapen vannacht alhoewel ik dat aan het snurken niet kon merken :o)) wat is dat toch ook een raar mechanisme hè.

ik heb verder nog geen radioloog gesproken, dat zal dan nog wel gebeuren maar wat ik begreep van de verpleging op de röntgen was het allemaal goed gegaan, het juiste bolletje was gekookt broertje :o))

lig nu nog erg te sufkutten, moet ook nu continu taalfouten eruit halen. ga ook weer lekker tukken nu, tot laterz en weer bedankt voor alle aandacht via mails, appies etc, hou van jullie 💋💋

kniertje :o))



3 reacties