Dag 9 en de medicijnen

Het is zaterdag. Ik voel me beter dan gister middag en avond. De antibiotica werkt kennelijk wel. De irritatie van de katheter blijft. Bij het willen gaan zitten, lopen en bewegen voel je hem steken. Hij lekt soms ook langs de slang. Dat kan irritatie geven. 

Vannacht ben ik weer bijna 2,5 liter en evenzoveel kg kwijtgeraakt. Gedurende de dag zwelt mijn buik weer op en voelt vol aan, vooral net als gisteren aan de linker zijkant in mijn zij. Over mijn galia meloen maar niet hebben. Deze is vannacht weer groter geworden. Het is nu moeilijk om die te ondersteunen met druk van de tok. Het irriteert met lopen en zitten. Wat lopen betreft gaat het de laatste 2 dagen sinds de blaasontsteking minder. Bukken tot de grond is bijna niet mogelijk en meer dan 40 meter lopen is te veel. 

Ondertussen voel ik me wel beter dan de dag ervoor en ik verveel me dood. Slapen lukt niet want ik ben niet moe. Heel raar. Vandaag nog geen oxycodon gebruikt. Wel de volle mep met andere pillen zoals: 4x paracethamol 1000, 3x diclofenac 50, het zakje macrogol dat je moet oplossen voor je darmwerking,  en de 3 oxybutynine 5 (tegen blaaskrampen) en de 2x ciprofloxacine 500 (antibiotica voor de blaasontsteking). De 3 pilletjes codeine tegen de hoest. En vergeet niet de dagelijkse prik met enoxaparine 4000 niet. Deze is tegen de bloedklontering. Een bloedverdunner dus. Overigens is het zetten van die dagelijkse prik niet echt iets waar ik naar uit kijk. Vreemd maar waar.