Jaloers

We gingen gezellig een weekendje naar Valkenburg met de ouders van Dirk. Wandelen was het plan, een top idee normaliter, echter was t dat weekend rond de 38 graden en dan is wandelen alles behalve fijn. De ochtenden maakten we een kleine wandeling van max 5 km en de rest van de dag deden we rustig aan. Lees: op het terras zitten met n pilsje en wat te sneukelen. En toen ineens, werd ik overmand door verdriet en nog een gevoel.. Jaloers, kun je het jaloers noemen? 
Jaloers dat mijn vriend nog wel zijn ouders had (mijn schoonouders)..

Jaloers dat andere mensen extra tijd hebben.. 

Jaloers op zoveel dingen waar ik niks aan heb. 
Ik was in ieder geval jaloers en verdrietig.. ik wil ook met ons pap uiteten en een pilsje drinken.. Delen dat ik een nieuwe baan heb en ervaren hoe trots ie is. Nu sta ik tegen een prentje te zeveren dat toch niet terugpraat en daarna brul ik lekker omdat ik t niet eerlijk vind. 
 

Ja, ik ben jaloers en ik schaam me er niet voor! 

4 reacties

En je hebt alle recht en reden om je zo te voelen! Natuurlijk zit je na nog maar acht maanden nog volop in het gemis van je papa die je zo dierbaar was. Het zal slijten met de tijd, tot je niet meer jaloers bent maar hem alleen nog zolang je leeft koestert in je hart en je herinneringen. Komt goed, en dat weet jij ook, maar dan nog kan het je zo overvallen he.

Liefs, Marian 

Laatst bewerkt: 30/08/2020 - 08:50

Die momenten dat het je overvalt zijn zo onverwachts. Maar inderdaad het wordt beter, voor nu ben ik gewoon af en toe boos en jaloers. Even flink huilen en dan komt het ook wel weer goed, haha. :)

Laatst bewerkt: 01/09/2020 - 20:22

Een vriendin appte vanmorgen dat ze ging wandelen met haar vader. Ik appte terug dat ik jaloers ben. Wandelen met je vader! wat prachtig.

De mijne is al 38 jaar dood. Het slijt, wat Marian ook al zei, en wat je zelf ook wel weet, het slijt heus. Maar verdrietig blijft het evengoed, dat je niet met je vader lekker uit eten en borrelen kunt. En wandelen en ...

Wat is sneukelen? Ik kan mijn Brabantse Lief vragen, misschien.

Dikke knuffel! XXX

 

Laatst bewerkt: 30/08/2020 - 17:42

Haha met sneukelen wordt bij ons in de regio bedoeld dat je lekker wat eten te pikken hebt, wat chips, worstjes, enz. Beetje van de tafel snoepen haha. 
 
Gelukkig weet ik dat het gevoel ooit anders wordt, maar af en toe is het ineens zo intens aanwezig. Dat komt wel goed, met de tijd inderdaad. :) 

Laatst bewerkt: 01/09/2020 - 20:19