Weer een dag verder

Ik lig wakker in m’n bed, weer is er een dag voorbij zonder jou pap. De tijd vliegt voorbij. Het is carnaval, vroeger was je overal te vinden met een biertje in je hand. De laatste jaren niet meer, maar je hielp wel met enthousiasme in de Lods, lassen voor onze carnavalswagen. Je zei eind oktober nog dat je weer zin had om ons te helpen met onze “wagen”. 

Vandaag hebben we de eerste prijs gewonnen bij de grote groepen. Verschillende vrienden kwamen naar mama en mij toe om te zeggen dat papa er toch bij was, niet fysiek maar wel in alles wat hij ons geleerd heeft of wat we van hem hebben kunnen gebruiken. En zo is t pap, je bent er niet meer, maar je blijft altijd in onze gedachtes. Die biertjes hebben we op jou gedronken! En even lekker met z’n allen gebruld ;).

2 reacties

Ja, dit jaar staat voor jou in het teken van 'alles voor het eerst meemaken zonder papa'. Mooie herinneringen en het gemis.

Gefeliciteerd met jullie eerste prijs en wat fijn dat mensen hem daarbij ook noemden!

Liefs, Marian

Laatst bewerkt: 25/02/2020 - 16:36

wat ontzettend leuk en ja het was een top optocht heel mooi ik heb hem gezien zekerste weten dat je pa erbij was van harte gefeliciteerd allemaal en idd dit was ook mijn eerste carnaval zonder moeder en het was ook moeilijk met momenten dat je ineens denkt wat doe ik/mag ik dit wel doen zoo raar.... probeer toch te genieten  

groetjes skippybal

Laatst bewerkt: 25/02/2020 - 22:00