Wel of niet..

Gisteren zijn we dus naar Amsterdam geweest.. Voor de gesprekken over die behandeling, de crossfire studie, eerst wilden ze zelf beoordelen, of dat yvet inderdaad een geschikt persoon was voor die toch wel zware behandeling. Gelukkig zagen ze daar verder geen problemen in, (ze is conditioneel best in orde), ook de kuren doorstaat ze bijna probleemloos!, vandaag trouwens staat alweer de 6e kuur gepland. Gisteren hebben we ook de laatste ct scan gezien.. Daarin konden we zien dat tumor helemaal is omsloten door bloedvaten. Weer werd er verteld dat een operatie, nu niet, en waarschijnlijk ook niet in de toekomst tot de mogelijk heden behoord!!

De crossfire studie dus., ons werd uitgelegd hoe dat allemaal in zijn werk gaat, ook wat documentatie mee naar huis gekregen, om het een en ander eens rustig na te lezen.

Vandaag moet ze al een beslissing nemen, of dat ze mee wil doen. Ze word straks telefonisch benaderd vanuit Amsterdam.. Ja of nee.. 

Als ze nee zegt, dan sluiten we dat hoofdstuk af, als ze ja zegt, zitten we dinsdag weer in Amsterdam. Dan word er door een loting bepaalt, wat het word.., de nanoknife of het gericht bestralen..

Gisteravond, vannacht, vanmorgen, twijfel twijfel..