uitslag pet-ct scan

's Avonds na de pet scan in mijn medisch dossier gekeken of het verslag van de  radioloog er al instaat (dit om 4 dagen onzekerheid te vermijden). er is op drie plekken tumor activiteit (bijnier, bovenbeen en tussen de longen)

Na 4dagen in de brief aan de huisarts staat het advies van het MDO (Multi disciplinair overleg),beoordelen systeem therapie. nu overleg met de internist-oncoloog welke therapie .heb immuuntherapie aangeboden gekregen. 

Ben eigenlijk niet verrast dat er tumor activiteit in het lichaam geconstateerd is de radio therapeut heeft uit gelegd dat de kanker cel vastloopt in de haarvaten in het brein  en hier ontwikkeld zich dan een tumor. 

heb een afspraak bij de oncologische verpleegkundige, die gaat  uitleggen wat voor behandeling er gaat volgen en in welke frequentie. Twijfel of ik hier aan ga beginnen. Stadium IV is niet meer te genezen en als mijn afweer systeem op hol slaat en hier heel ziek van wordt. Dan wil ik zo  niet naar het einde. ga vragen naar haar ervaringen uit de praktijk  en neem dan een beslissing.

4 reacties

Dag,

Ik kan u geruststellen. Immuuntherapie is over het algemeen goed te verdragen, zeker ook voor oudere mensen. De afweer kan op hol slaan, maar dit hoeft niet te gebeuren. Laat u goed voorlichten. Het is misschien toch het overwegen waard.

Sterkte met uw beslissing.

Laatst bewerkt: 28/04/2024 - 14:39

Hoi Kat,

Maandag 29 april naar de oncologische verpleegkundige en zal  het met haar bespreken, als het niet goed gaat kan ik met de therapie ook stoppen. de internist-oncoloog liet merken dat overleving  statistisch gezien 2 jaar  mogelijk is.

Laatst bewerkt: 28/04/2024 - 17:39

Hoop dat je vandaag een goed overleg zal hebben. Wijsheid en kracht gewenst bij het nemen van besluiten. 

Laatst bewerkt: 29/04/2024 - 13:29