14.04.2019

De chemo lijkt goed te werken. Zo hard ik de tumor een paar maanden geleden nog voelde groeien, zo hard voel ik 'm ook weer slinken. Ik heb nauwelijks last van bijwerkingen en heb genoeg energie om leuke dingen te doen. Ik drink dagelijks koffie met vriendinnen en collega's, we gaan weekendjes weg, ik help bij activiteiten in de klas van Abel en ik geniet van de simpele zorgen die ik heb over de bruiloft.  

Tegen vriendinnen heb ik gezegd dat ik geen vrijgezellenfeest wil maar ik vind het wel leuk om in kleine groepjes leuke dingen te doen. Vorige week had ik al een klein hoogtepuntje te pakken. Ik ging met vriendinnen Lotte en Inge naar het Tribute to Abba. Abba is mijn guilty pleasure en we waren er helemaal klaar voor. Pruiken open, outfits aan, op naar Ahoy. Ze bleven vragen of ik niet te moe was maar ik voelde me prima. Dit hadden we anders nooit gedaan. Hoe leuk is dat?!

Vanavond heeft zus Marieke een verrassing voor me. Ik verwachtte dat we gezellig samen uit eten zouden gaan.Maar als de bel gaat en ik open doe, staat vriendin Anna uit Australiƫ voor de deur. Ook Inge en Lotte zijn er bij. We hebben allemaal bij elkaar in de klas gezeten op de middelbare school en kennen elkaar al jaren. Ik geef Marieke een dikke kus dat ze dit georganiseerd heeft en knijp in m'n handjes dat ik zulke lieve mensen in m'n leven heb.