Ik ga lopen voor het KWF!

Nu ik fysiek en mentaal weer sterker aan het worden ben, daag ik mezelf ook uit met nieuwe doelstellingen. een van die dingen is wat ik al heel lang wil.... de halve marathon lopen in mijn hometown (Eindhoven).

En dat gaan we doen! Ik ben al begonnen met trainen (het is pas in oktober dus ik heb nog tijd genoeg). En omdat ik het niet zomaar wil doen ga ik lopen voor het KWF! Kanker raakt iedereen direct en/of indirect ik kon geen beter doel bedenken dus de tweede zondag van oktober ga ik lopen in Eindhoven voor KWF!

Ik zou ik niet zijn als ik dat niet voldoende vind. Dus ik ga kijken hoeveel mensen ik mee kan krijgen om ook te gaan lopen voor KWF en als ze niet lopen dan doneren. Wat mij betreft gaat heel Eindhoven lopen of het nu 5, 10, 21 of 42 km is.

Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs Maartje

3 reacties

Hallo iedereen, mijn dochter (zo trots op haar) 20 jaar gaat ook lopen samen met haar partner, mijn man en ik maar ook mijn zoontje (13), wij gaan met z'n vijfen lopen en hebben ons via KWF opgegeven ook voor sponsors.

Wij gaan op 5 augustus in Oostenrijk de Grossglockner op loen, dit is een wandeltocht van ongeveer 15 km, uiteraard zijn we met z'n vijfen al druk aan het oefenen. Gisteren hebben we de eerste 5 km gehaald, ook hebben we op Facebook een speciale site aan gemaakt om sponsers te werven om op deze manier geld binnen te halen voor verdere onderzoeken en hopelijk geneesmiddelen voor deze ziekte.

Zelf ben ik in 2016 geholpen aan borst kanker (borstbesparend) bestraling gehad en hyperbare zuurstoftherapie, maar nog steeds ondervind ik problemen en pijn, heb ook vier krammetjes in de borst die ik niet hoor te voelen of pijn van moet ondervinden, maar helaas is dit wel het geval.

Maar goed ik ga dus met mijn partner en kinderen deze sponserloop doen. 

Laatst bewerkt: 27/05/2019 - 07:39