We tellen af naar 2021....!!

Lieve mensen,

De Kerstboom staat, de lichtjes branden, de kaarten zijn geschreven..., dus tijd om vóór het einde van het jaar 2020, een update te geven. 

Ik zou in november een belafspraak hebben met mijn oncoloog...., maar vanwege het Covid-19 virus is ALLES anders en vooral ook in de zorg! 

Ik zat er niet zo mee, omdat ik me namelijk goed voel. Eind november heb ik een mail naar mijn oncoloog gestuurd. Deze is direct beantwoord met excuses, omdat ze me vergeten waren! Ik heb voorgesteld om te bellen als ik klachten heb en tot die tijd geen controles meer te doen. Daar ging ze mee akkoord! Dat geeft me eigenlijk een heel lekker gevoel! Ik blijf nog steeds mijn geplakte rechterlong voelen, vooral bij diep inademen, maar als het daarbij blijft, is er goed mee te leven. Ik heb van de nog steeds aanwezige uitzaaiingen, weinig tot geen last. Het vocht in mijn long is na de drainage én het plakken van mijn longvliezen, niet meer toegenomen. Daar hoef ik geen longfoto voor te laten maken, dat voel ik namelijk vanzelf als het zo is. Dat weet ik intussen tot 2x toe uit ervaring, dus we houden hoop dat dit nog heel lang zo zal blijven! 

Voor de rest van mijn blog zie: https://www.marianneke2012.blogspot.com

2 reacties

Ha kanjer.

Je optimistische kijk op de zaken heeft altijd een positieve  uitwerking op mij. Het is zoals het is. Ik wens jou, samen met je lief en anderen hele fijne dagen toe en alle goeds voor 2021. 

X Lenneke

Laatst bewerkt: 17/12/2020 - 17:26
19 december 2020 om 21.35

Lieve Lenneke, 

Fijn om te horen...!! Ik ben ook heel erg blij, dat jij je goed voelt! We zullen doorgaan.... , wij powerwoman!!!

Bedankt, ik wens jou uiteraard ook heel fijne dagen toe en ook het allerbeste voor 2021!!

Liefs,

Marianne

 

Laatst bewerkt: 19/12/2020 - 21:35