einde derde kuur, voorzichtig vooruitkijken

Het 5fu pompje is afgelopen donderdag afgekoppeld. Tot nu toe verloopt deze kuur zonder noemenswaardige problemen. dat was mijn wens, een kuur zonder gezeur. een keer geen onverwachte rit naar het ziekenhuis maar alleen geplande bezoeken.

Het gaat zelfs zo goed dat ik heb geopperd om een keer een lang weekeinde weg te gaan met mijn vrouw, aan het einde van de tweede week vlak voor de start van de nieuwe kuur. Mijn vrouw staat hier wel open voor, maar wil liever wachten tot de uitslag van de CT scan na de vierde kuur. Daar valt natuurlijk ook wat voor te zeggen, maar stel dat de uitslag niet zo positief is, ga je dan nog weg, of wil je dan eerst je verdriet verwerken.... Ik denk dat laatste. Maar ja wat mijn vrouw zegt vlak voor de spanning van de uitslag weg gaan, dan overheerst het onderzoek en de uitslag. goede keuzes zijn moeilijk te maken in deze situatie.

Ik voel me top, mag ja dan uitgaan van een positieve uitslag? Het verleden heeft laten zien dat ik dat zeker niet mag. Maar het tegenovergestelde is ook niet per definitie waar. Twijfel, twijfel twijfel... Van uitstel komt afstel!?

Ik volg mijn vrouw in dezen en probeer voor de CT scan de klussen in huis af te ronden.

Tot de vierde kuur.

4 reacties

Lieve Paul,

Weggaan terwijl de uitslag niet is zoals je zou willen horen is ook te doen. Wij zijn vorig jaar 3 oktober kreeg ik te horen ongeneeslijk ziek te zijn een paar dagen weggeweest naar Duitsland. Ik heb dit als plezierig en innig ervaren. We waren allemaal behoorlijk aangeslagen maar konden gelukkig het verwerken met zijn allen de eerste klap. De insteek om weg te gaan was ons 30 jarig huwelijks dag te vieren maar kreeg een andere wending.😏🤗

Geen mens is gelijk wat voor mij geld is het voor een ander misschien niet.

Doe wat je hart in geeft jij moet het een plaatsje geven en dat kan alleen waar jij je het prettigste bij voelt.

Sterkte en hopelijk een fijn weekend weg. ☺

Liefs Alice❤

Laatst bewerkt: 28/10/2018 - 12:05

Ja die keuzes zijn lastig ik heb met allebei de opties ervaring en bij ons blijkt het voor allebei te werken ervoor of erna schijnen we toch te kunnen genieten van even in een andere omgeving te zijn sterkte enik ga duimen voor een goede uitslag 

Laatst bewerkt: 28/10/2018 - 13:01

Ongeacht wanneer de uitslag is, ik zou dat weekeinde weg gaan omdat je je nu goed voelt. Zo van Pluk de dag, zeg maar. Na de volgende kuur moet je het maar weer afwachten. Ik vind zelf dat het leven met kanker steeds bestaat uit afwachten- tussen de behandelingen, tussen de ct-scans, tussen uitslagen.

Maar het is natuurlijk persoonlijk en je hebt ook rekening te houden met je vrouw. Al vind ik stiekem dat jouw mening doorslaggevend is ;-)

Laatst bewerkt: 28/10/2018 - 15:05

Wat fijn Paul dat je eindelijk een keer geen gezeik of extra ziekenhuis bezoekjes hebt moeten afleggen. Wat betreft dat weekendje weg, volgens mij maakt het totaal niet uit wanneer je gaat. Helaas neem je die ziekte en alles wat daarbij hoort toch wel mee. Doe vooral wanneer je/jullie er zin in hebben en geniet van elkaar.

😘👍 liefs Dayna

Laatst bewerkt: 31/10/2018 - 01:02