3 maandelijkse scan positief

De laatste 8 weken zijn wat minder verlopen, veel moe en slecht slapen. Langzaam zijn mijn leverwaarden gestegen waardoor mijn geplande immuuntherapie begin september niet door kon gaan. Normaal stijgen de ontstekingswaarde in je lever redelijk snel door immuuntherapie maar bij niet dus dat werd als abnormaal gezien. Er werd 2 weken geleden een echo gemaakt van mijn lever maar hier was gelukkig niets op te zien dus gaat men er toch van uit gaat de immuuntherapie is.

Vorige week was mijn 3 maandelijkse CT-scan en vandaag was ik in het ziekenhuis voor de uitslag. Met knikkende knieƫn ging ik weer naar binnen voor de uitslag maar binnen een minuut zat ik met een glimlach op de stoel, op de scan is nagenoeg niets meer te zien dus de therapie doet goed zijn werk. De ontstekingswaarde van de lever is verbeterd en zo als het er nu uit ziet zal ik eind van de maand weer immuuntherapie kunnen krijgen. Vanavond gaan we lekker uit eten om dit te vieren, pff wat zijn we opgelucht.

Always Look on the Bright Side of Life

8 reacties

Zal waarschijnlijk niet mogen met die lever , maar anders zou ik me een stuk in mijn kraag drinken , hoor .

gr , Willy

Laatst bewerkt: 14/09/2022 - 15:27

haha, ik heb geen restricties gekregen maar ik  doe het nu ff niet, als het weer normaal is gaat de fles open :-)

Laatst bewerkt: 14/09/2022 - 15:33

En dan drink je ook maar eentje op mijn gezondheid . 
Je weet nooit , alle beetjes helpen ...

Laatst bewerkt: 14/09/2022 - 15:35

Wat een fantastisch nieuws !!! Als je dit toch vergelijkt met een paar maanden geleden...... De wonderen zijn de wereld toch niet uit.

Laatst bewerkt: 15/09/2022 - 08:14

De wonderen zijn inderdaad nog niet de wereld uit, het kan gelukkig lang goed gaan dus daar ga ik voor :-)

Laatst bewerkt: 15/09/2022 - 09:47

Hai PAnchoV, hoe gaat het nu met je? Ik hoop dat de stijgende lijn zich nog steeds voortzet. Groet Barbara 

Laatst bewerkt: 06/02/2023 - 08:35

Hoi allemaal, ik had persoonlijk contact met PanchoV en tot groot verdriet moet ik jullie mededelen dat hij is overleden. Al in Oktober vorig jaa door complicaties van de behandeling, niet door de knkr. Het is destijds heel snel gegaan. Zijn partner kan niet bij zijn account, dus die kan het niet doorgeven.
Een verdrietige groet van mij

Laatst bewerkt: 08/02/2023 - 22:48