1ste scan na 4x immuuntherapie.

Vandaag heb ik een nieuwe CT scan gehad. Deze scan zal uitwijzen of de immuuntherapie iets gedaan heeft. Volgende week ga ik met knikkende knieƫn naar het ziekenhuis om de uitslag te krijgen. Ik heb zelf geen enkel idee of het iets gedaan heeft maar ik hoop het wel. De komende week zal de spanning waarschijnlijk oplopen en zal mijn hartslag de hele dag 140 zijn :-) maar ik blijf positief.

Voor de rest valt er weinig te melden, ik heb nog steeds milde bijwerkingen van de immuuntherapie en ik sport nog steeds. Af en toe voel ik her en der een pijntje of steekje maar waarschijnlijk had ik hiervoor ook al last van alleen nu let je overal op en omdat je geen vertrouwen in je lichaam hebt gaat er soms van alles door je hoofd. Maar goed, het is wat het is en ik moet er mee leren omgaan.

Always Look on the Bright Side of Life

4 reacties

Wat een spanning !! Ik hoop zo dat het echt gewerkt heeft en als ik het goed begrijp wijzen pijlen ook wel de goede richting op, maar het is natuurlijk wel zo fijn als dit ook aangetoond wordt. Ik duim voor jou voor een goede uitslag voor volgende week!

Laatst bewerkt: 23/06/2022 - 08:13

Ik leef met je mee, en hoop echt dat er positieve resultaten zichtbaar zijn op je scan. We doorlopen redelijk hetzelfde pad, alleen loop ik een stukje achter je. Ik heb de komende week mijn tweede behandeling en weet dan begin september pas of het aan heeft geslagen. Succes met je gesprek!

Laatst bewerkt: 25/06/2022 - 19:19