15 februari 2020

Een jaar schoon! De dag voor we op reis gingen naar Spanje nog scan, echo en bloedcontrole gehad en zonder te weten wat de uitslag zou zijn vertrokken. Vorig jaar 15 februari werd ik wakker met een stralende zon in Nederland met goed bericht, deze keer in Spanje. Gevoel zei dat het goed zat! 
Maar toch wel een klein stemmetje die me soms met beide benen op de grond zet en dan heel even denk wat na twee jaar of drie jaar .... vandaar dat ik nu met de huidige uitslag volop kan genieten. Uiteraard vele kaarsjes branden in de prachtige kerken omdat ik zo dankbaar ben voor het proces en dit iedereen gun die kanker overvalt. 
En ja, een jaar na immunotherapie moet mijn lijf nog hard werken voor alle energie wat zeker de goede kant op gaat. 100% zoals het was? Vast niet maar kom aardig in de buurt op sommige momenten! Gun jezelf rust maar ook dat je beter mag en kan worden. Wat een gezegend mens ben ik!

4 reacties

Hallo Kaatje, hartstikke gaaf. Geniet ervan! Ik verheug me voor jou. En voor alle anderen ook een bemoedigend bericht. Veel liefs en groetjes Loes

Laatst bewerkt: 17/02/2020 - 16:26

En dat is ook de reden dat ik een positief bericht zet. Er zijn zoveel mensen waarbij het niet goed gaat en hoop voor hun dat er een goede behandeling komt. En voor degenen die een soortgelijk beeld hebben als ik ... het kan dus goed gaan! En ... ik gun iedereen dit vooruitzicht 🙏🏻

Laatst bewerkt: 24/02/2020 - 18:32