Chemo

Chemo 

14 mei 2020

Vandaag start de eerste kuur  dag 1 .Langste dag .

Ook deze dag ben ik door mijn man gebracht naar de afdeling en moest daarna gewoon weer naar huis . Ik werd netjes opgevangen door de mensen van de afdeling . Alles werd stap voor stap uit gelegd.  Het eerste infuus zit er in 😀. 
Omdat het de eerste X is nemen ze er extra de tijd voor om te kijken of je een reactie krijgt en om t kijken hoe ze de (druppel) snelheid moeten zetten .

Uur verder  start 2 zak daarna spoelen . Eigenlijk waren we te vrede geen reactie . 
fout.... Ik kreeg onrustige benen dus ik ben een rondje gaan lopen op de afdeling . Onder tussen kreeg ik het erg koud dus liep ik terug om me vest te pakken . De zuster had het door en zei dat ik op bed moest liggen . Oké moet dan maar🤨. 
En ja hoor. Nog kouder ,rillingen,lage bloed druk, koorts.. 3 dames aan mijn bed erg lief. Maar ik wil me man!!!!! .   Wat was ik teleurgesteld ik baalde zo erg .Na dik 2 uur en aardig wat medicijn rijker is er besloten om te stoppen vandaag.  Ik werd naar een andere afdeling gebracht . Het was zo’ n lange dag ik moest om 9:00 in het ziekenhuis zijn en om 19:00 was ik pas thuis.Omdat ik mee doe met een studie is er besloten om de volgende dag verder te gaan met de chemo.    De volgende dag( 15 mei)  kreeg ik de chemo , wat was ik daar moe van ik wist niet dat je zo moe kon zijn.

Na een weekend veel slapen en energie loos te zijn was ik eigenlijk wel oké 😀 .

21 mei Het restje van kuur 1  . Dat ging goed ik voel me ook wel oké me energie is laag maar niet beroerd ofzo. 
Eigelijk te vrede met het verloop.

De rest van de kuren gingen goed ,( tot kuur 4 ) .  je leert mede mensen kennen en zij jou , mensen uit je eigen omgeving .  Door dat je toch de zelfde mensen tegen kom en er mee praat krijg je een band met ze . En daar heb ik ook een ervaring mee dat vertel ik de volgende X  .   🌸