7 weken verder

Hoi,Hoi,

En zo zijn we ineens 7 weken verder ... toen ik te horen kreeg dat Ik borstkanker heb

7 weken..... en wat is er al veel gebeurt... Mri scans.... radioactievevloeistof ingespoten gekregen., borst besparende operatie,  gesprekken met de arts en oncoloog,  en sinds dinsdag 17 sep . afgetekend voor de bestralingen die  beginnen op 24 sep..... 15 x  ....en dan na die bestralingen?  .....     Het besef dat Ik borstkanker heb is nog steeds niet ingedaald,,,  Maar als ik zo naar de snee  in me borst kijk,,,, de strepen die ik u heb staan voor de bestralingen denk ik....Jaaa .  Ik heb echt borstkanker, ja dit is echt mijn lichaam ..... En TOCH......... besef ik het nog steeds niet, Het is alsof ik in een film zit . heel raar.......... Ik denk als ik straks klaar ben met de bestralingen, en rust in me hoofd heb . denk dat ik  het dan pas ga beseffen, ik leef gewoon nu op een automatische piloot,Ik leef van afspraak naar afspraak. Maar ik leef ook  toe naar 25 nov . dan ga ik met man, zoon en schoonzoon gezellig paar dagen naar Parijs Disney .  Ik kijk daar echt naar uit.  Maar het ALLER BELANGRIJKSTE IS NATUURLIJK DAT IK GEEN UITZAAIÏNGEN HEB.

Lieve mensen ik wil jullie allemaal heel veel sterkte wensen met alles wat nog komen gaat

heel veel liefs van  mij Ria

 

 

2 reacties

Ik herken dat gevoel zo erg, dat het niet over mij gaat die kanker heeft... Zo gek!! Ben wel bang dat we die klap nog wel gaan krijgen. Leuk Disney, ik wil ook heel graag als ik klaar met behandelingen ben daar naartoe met mijn mannen!! 

Heel veel liefs, Sabrina 💖

Laatst bewerkt: 20/09/2019 - 06:53

Lieve Sabrina

jaa tis een heel onwerkelijk gevoel,   en ik zal denk ik ook echt nog wel de klap krijgen als alles achter de rug is,,,,Maar voor nu voel ik me sterk, en ik denk misschien is het beter dat ik nu tijdens mijn behandelingen zo sterk voel ipv dat ik in elkaar klap........... Ik laat het maar allemaal over me heen komen . wat er straks gebeurd/ I DONT KNOW.......  

jij veel sterkte maandag .  zal duimen voor je

liefs Ria . dikke knuffe;

Laatst bewerkt: 20/09/2019 - 07:07