Waarom wordt er weer kritische informatie weggehouden

Openbaar gesprek
13 februari 2018 om 13.21,
gewijzigd 13 februari 2018 om 13.21
61 x gelezen
Beste beheerder,

Wie is er verantwoordelijk voor de aanpassingen aan deze informatie? Enige wat ik als patient kan zien is dat de informatie getoetst wordt door medische specialisten.
Echter wordt er nu een grove fout gemaakt, door cruciale informatie weg te laten. Ik heb al eerder mijn klacht kenbaar gemaakt, toen is de tekst enigzins aangapast.
Dat er een behandelcentrum zoals het Centrum Hyperthermie bestaat is een geschenk. Ik heb mijn verhaal al veelvoudig gedeeld, op kanker.nl.

Ik verzoek u de tekst te herstellen, of in ieder geval het centrum weer bij naam te noemen.
Dat het centrum niet werkt volgens de protocollen van het ziekenhuis, betekent niet dat de behandeling onderdoet voor wat bijv. het AMC levert.
Ze werken met gelijke apparatuur zowel oppervlakkig als diepe hyperthermie.

U geeft zelf op de website een artikel weer dat heet Tumor in de Magnetron. Uit het blad Kracht van het KWF. Daar is aan het woord een hyperthermie-specialist (al 30 jaar werkzaam in het AMC) die beschrijft over de bewezen effecten van hyperthermie. Een van die effecten is het vergroten van de werking van chemo en bestraling. Ander bewezen effect is de kankerceldodende werking en plaatselijke koortsreactie (ook tumordodend mijns inziens).

Graag zie ik de tekst aangepast.