Volg live het Alpe d'HuZesteam van kanker.nl

Openbaar gesprek
19 mei 2017 om 12.35,
gewijzigd 19 mei 2017 om 12.42
30 x gelezen
Natuurlijk kunnen jullie ons weer volgen als we op 1 juni de berg opgaan.
Net als in voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een Alpe d’HuZes-app. Deze is per direct te downloaden via de verschillende appstores (Let op! Als de app in jouw appstore nog op 2016 staat, kun je deze downloaden. na installatie update hij vanzelf naar 2017). Na opening van de app is het mogelijk deelnemers toe te voegen door in het deelnemersmenu op het plusje rechtsonder te drukken en de naam in te voeren. Dat kan in ons geval als team door te zoeken op kankerNL of door de teamleden afzonderlijk in te voeren. Door achter de getoonde namen het sterretje aan te raken worden de gekozen deelnemers opgeslagen en zijn dan direct zichtbaar in het deelnemersmenu. De namen van de afzonderlijke teamleden zijn Betty van Mourik, Tessa Rietveld, Peter Heine en de helaas verhinderde Leo Kruik en ondergetekende, Herman Otten.

De app biedt je niet alleen de mogelijkheid om je favoriete deelnemer(s) van minuut tot minuut te volgen op de berg, maar geeft je ook toegang tot alle informatie, het online magazine en de foto’s van het evenement in Frankrijk. Natuurlijk handig om te hebben als deelnemer, maar zeker ook voor de thuisblijvers, supporters en vrijwilligers.

Daarnaast kun je naar onze deelnemerpagina's en door daar op de knop "Steun mij" te klikken kunt u een donatie doen. En laten we wel zijn: Dat is in het belang van iedereen op deze site. Zo is deze site opgezet met financiële steun door Alpe d'HuZes.
Downloaden die app dus!. Dat kan via onderstaande links:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.flusso.mobile.ad6.v2

iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/alpe-dhuzes-app-2015/id978350983?mt=8

Windows: https://www.microsoft.com/nl-nl/store/apps/alpe-dhuzes-2016/9nblgggz5rb…

Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks naar onze teampagina en daar een donatie doen:
https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamkankernl

Namens het hele team dank voor het volgen en uw donaties!

Herman2709
teamcaptain