Help ik Leef!

Openbaar gesprek
17 februari 2015 om 13.04,
gewijzigd 18 februari 2015 om 12.56
9 x gelezen
Hebben jullie "Help ik Leef" al gezien? De theatervoorstelling van Alaska Unlimited?
Het Alpe d'HuZesteam van kanker.nl  schrijft over die voorstelling het volgende:

‘Aan het einde van mijn behandeling bleek uit de scan, dat de kanker bedwongen was. De behandelaar feliciteerde me, na een intensief en emotioneel traject was ik plotsklaps ‘kankervrij’ verklaard. Maar in plaats van blijdschap of opluchting te ervaren voelde ik me katterig, alsof ik in een zwart gat viel. Ik zou 'hoera!' moeten roepen, maar ik riep stiekem 'help!'. 

Hoe om te gaan met het paradoxale fenomeen dat de ontworteling toeslaat juist op het moment dat je als kankerpatiënt weer terug zou willen keren in het gewone leven? Dat is de rode draad van deze humoristische, theatrale vertelling met muzikale en acrobatische elementen. Zeer herkenbaar voor iedere kankerpatiënt en diens naaste. Een must see voor iedereen die met kanker te maken heeft of krijgt (en wie is dat (helaas) nu niet). Dankzij de medewerking van theaters en de theatergroep zijn de kosten beperkt gebleven waardoor er bij een volledige bezetting gemiddeld per kaartje van € 15,- maar liefst  € 13,-  naar Alpe d’HuZes gaat.

Mijn vriendin en ik zaten elkaar steeds aan te stoten. Zie je nou wel! Dat deed jij ook! En dat over en weer. Het is zeer herkenbaar en komisch, waardoor het absoluut geen zware avond uit is, maar een vrolijk lichtvoetig gebeuren waarover je je ook nog weken later nog vrolijk kunt maken. Gaan zien dus! En als je dat wil doen en naar een van de benefietvoorstellingen gaat dan steun je daarmee ook nog eens het Alpe d'HuZesteam van kanker.nl. Voor meer informatie en kaarten: http://www.team-alpedhuzes-kanker.nl/benefietvoorstelling-alpedhuzes-he…

1 reactie

Ik heb de voorstelling gezien, het is echt een aanrader om met je partner, vriend, of vriendin naar toe te gaan. Het geeft zoveel inzicht in je eigen proces, met een lach. 
Het is herkenbaar en geeft je een saamhorig gevoel, je bent het niet alleen die er moeite mee heeft.

Als je daarmee ook nog het goede doel steunt !!! Top aanrader voor iedereen die met kanker is geconfronteerd.
Doortje
Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51