Publieksdag Hersentumoren 17 maart 2018

Openbaar gesprek
27 januari 2018 om 15.26,
gewijzigd 31 maart 2018 om 12.57
14 x gelezen
Op zaterdag 17 maart 2018 organiseren Stichting Hersentumor.nl, de LWNO (Landelijke Werkgroep Neuro-Oncologie) en de Hersentumor Contactgroep Hersenletsel.nl een Publieksdag Hersentumoren. Ook dit jaar hebben we weer vooraanstaande, deskundige zorgverleners en wetenschappers bereid gevonden om - net als alle andere betrokkenen - belangeloos een bijdrage te verlenen aan deze publieksdag. Zij zullen de meest recente inzichten in de behandeling van hersentumoren presenteren. Daarnaast is er mede aan de hand van een aantal persoonlijke ervaringen aandacht voor allerlei vragen die bij de behandeling van patiƫnten met een hersentumor vaak voorkomen.

Voor meer info en opgave: www.publieksdaghersentumoren.nl

3 reacties

Allen, we hebben nog ruimte, meld je svp zo spoedig als mogelijk aan. Dit soort bijeenkomsten wordt immers voor jullie georganiseerd !
Laatst bewerkt: 31/03/2018 - 12:57
Voor wie het georganiseerd hebben: ik was heel blij met alle heldere informatie van deskundige artsen. En het verhaal van die mevrouw (sorry, vergeet namen) was herkenbaar maar vooral indrukwekkend. Dank jullie wel voor alle inzet, ook van de vrijwilligers en sponsoren. Je merkte dat het voor heel veel mensen fijn was om verpleegkundigen en artsen aan te mogen spreken.
En hoe stom het ook klinkt: het was zo goed om in een omgeving te zijn met mensen die allemaal te maken hebben met een of andere vorm van hersentumoren, zonder de verplichting om contact te maken of zo.
Laatst bewerkt: 31/03/2018 - 12:57
Hallo mevrouwK,

Fijn dat het zo aansloot bij uw behoefte. Ook volgend jaar zullen we wederom een publieksdag organiseren. U ontvangt als het goed is automatisch een uitnodiging.

M.vr.gr. Zeiler.
Laatst bewerkt: 31/03/2018 - 12:57