ervaringen met Lu 177 PSMA behandeling

Openbaar gesprek
26 augustus 2016 om 15.14,
gewijzigd 27 september 2016 om 11.30
3036 x gelezen
ervaringen met Lu 177 PSMA behandeling

3 reacties

Beste Ortodisc

Da's wel kort door de bocht. Weinig informatie in je profiel dus weten we niet echt waar je precies staat. Wel een vraag stellen, alleen snap ik de vraag niet. PSMA is namelijk niet een behandeling maar eerder een manier van scannen, bedoeld om bij een lage PSA toch activiteit van het prostaatcarcinoom aan te tonen Is dat inderdaad je vraag, wie er ervaring heeft met een PSMA-scan? Dan kan ik je geen eigen ervaring melden maar andere lotgenoten misschien wel.
Het helpt ons als je je profiel verder invult, en dan kan kanker.nl je ook meer 'informatie op maat' aanbieden.

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo Ortodisc,
Ik ben zelf ook op zoek naar ervaringen op het gebied van behandelingen met Lutetium-177-PSMA.
Ik ben lid van de Prostaatkankerstichting. In hun blad van juni 2015, nr 19, bldz16, dat geloof ik eens per kwartaal uitkomt, staat een verhaal van Wim Nak en Karel Gooren die naar Heidelberg in Duitsland zijn gegaan. Ze heben deze in Nederland, volgens mij, nog niet bestaande behandeling daar ondergaan. Er komt nog een, vervolg, Karel Gooren is in juli nog eens voor een behandeling naar Heidelberg geweest en daar zal hij nog over berichten. Is een hoopgevende optie die je zelf moet betalen. Ik vraag me ook af of er al meer mensen zijn die deze weg behandelt hebben en wat hun ervaringen zijn. Ook vraag ik me af hoe je je hier voor kunt melden.
Moet ik ook nog uitzoeken! Zie ook http://prostaatkankerstichting.nl/ echter het laatste Nieuwsmagazine met dit artikel staat nog niet op de website. ik voeg een foto van pagina 1 bij. Ik kan eventueel een scan van de pagina's mailen maar ik denk dat je beter de Prostaatkankerstichting kunt bellen of mailen.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14