Coaching bij kanker

Individuele begeleiding

Omschrijving

Of u het nu zelf hebt (gehad) of iemand in uw omgeving. Kanker is ingrijpend. Iedereen krijgt hierin te maken met onzekerheid, angst, verdriet, misschien zelfs boosheid. Het is niet vreemd als u hierbij vastloopt. Een coach kan u handvatten geven om weer energie op te doen en kwaliteit van leven te verbeteren. Of u nu ziek bent geweest, nog bent of zelfs als u niet meer beter wordt. Als uw partner en/of kinderen worstelen met hun gevoelens rondom kanker kan een coach hen helpen.

Wat doet een coach?
Een coach helpt u om naar eigen oplossingen te zoeken. Hierdoor kunt u beter keuzes maken, tot inzichten komen en uiteindelijk uw functioneren verbeteren. Ook is de coach iemand die spiegelt en feedback geeft. Coaching is geen therapie, zoals een psycholoog of psychotherapeut geeft. Hoewel een coach zich ook bezighoudt met het veranderen van gedrag, gaat een coach niet diep in op uw verleden.

Gespecialiseerde coach bij kanker
Coach Connect bij kanker bestaat uit een landelijk dekkend netwerk van aangesloten zelfstandige coaches gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met kanker en hun naasten. De coach beschikt over een HBO coach opleiding aangevuld met het keurmerk coach bij kanker. Dit staat voor kennis en kwaliteit, verdieping en je kunt er vanuit gaan dat de coach een confrontatie niet uit de weg gaat. Sommige coaches zijn ervaringsdeskundigen. Zij kunnen zich als geen ander inleven in de turbulentie die kanker veroorzaakt in uw leven.

Kosten en verwijzing
Zorgverzekeraars vergoeden in de meeste gevallen coaching rondom kanker gedeeltelijk, maar wist u dat ook werkgevers graag samenwerken met Coach Connect? En daarnaast is Coach Connect ook een zorgaanbieder voor vele gemeentes in heel Nederland. Vraag naar de mogelijkheden bij Coach Connect of via het WMO loket van uw gemeente.

Organisaties gekoppeld aan dit aanbod
Coach Connect bij kanker (Bergen op Zoom)
Deze informatie is afkomstig uit de