Kanker Nazorg Wijzer

Zelfhulp
Meer informatie
Naar app

Omschrijving

De Kanker Nazorg Wijzer is een online programma dat u helpt bij uw herstel na kanker. U kunt thuis zelf aan de slag wanneer het u het beste uitkomt.

Met de Kanker Nazorg Wijzer kunt u zien wat goed gaat en waar u nog aan kunt of wilt werken. Bijvoorbeeld vermoeidheid, werkhervatting, relaties, seksualiteit, angst en sombere gevoelens, beweging, voeding en stoppen met roken. Gaat u met een onderwerp aan de slag, dan krijgt u informatie, adviezen en opdrachten.

Op de Kanker Nazorg Wijzer staan ook video’s waarin ex-patiënten vertellen over hun herstel. Bijvoorbeeld hoe zij hun vermoeidheid hebben aangepakt. Er zijn ook video’s te zien waarin deskundigen en zorgverleners uitleg geven over verschillende onderwerpen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat de Kanker Nazorg Wijzer effectief is bij het herstel van kanker.

De Kanker Nazorg Wijzer is opgenomen in de kanker.nl appstore. De apps in deze appstore zijn getoetst op: gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, onderbouwing en privacy.

Kosten en verwijzing
U kunt een account aanmaken op kanker.nl. Met dit account kunt u een persoonlijk tegoed activeren van € 100, zodat u apps kunt aanschaffen.
U hebt geen verwijzing nodig van een arts of behandelaar.

Deze informatie is afkomstig uit de