Stel je vraag over borstkanker aan het mamma team van Borstkliniek Rijnmond Noord

dinsdag 8 september 2015 om 06:51,
gewijzigd zaterdag 22 september 2018 om 21:46

Hieronder kun je een vraag stellen over borstkanker en de behandeling hiervan aan het mamma team van Borstkliniek Rijnmond Noord. Je vragen komen in 1e instantie bij Joke Ligthart, Physician Assistant op de locatie Vlietland, en Patricia Stoppelenburg, Coördinerend mamma care verpleegkundige op de locatie Sint Franciscus Gasthuis, terecht.

Zij zullen dan of je vraag zelf beantwoorden of zorgen dat deze beantwoord wordt door een van de specialisten

Waarover kun je vragen stellen?

  • Alle vragen die je hebt over borstkanker mogen hier gesteld worden. Maar ook vragen over goedaardige afwijkingen aan de borst zullen beantwoord worden
  • In de antwoorden zal nóóit een behandeladvies gegeven worden.
  • Het antwoord is gericht op het geven van informatie. Soms om te bevestigen wat je al weet, dan weer om je te helpen met het formuleren van vragen die je kunt stellen aan je eigen arts.

Let op!

  • Je krijgt hier geen antwoord op vragen waarin je om een tweede mening/second opinion vraagt over je persoonlijke behandelsituatie of diagnose.
  • Houd er rekening mee dat de informatie die je op deze plek krijgt, nooit in de plaats mag komen van een consult bij de arts.

Wie kunnen vragen stellen?
Alleen als je deelnemer bent van Kanker.nl kun je een vraag stellen aan de professionals. Ben je nog geen deelnemer meld je dan aan.

Hoe kun je een vraag stellen?
Stel je vraag door hieronder op Reageren te klikken en je vraag te stellen. Je krijgt het antwoord vervolgens als reactie op je vraag.

Wat geeft het beste resultaat?

  • Je stelt je vraag zo duidelijk mogelijk. Bedenk vooraf wat je precies wilt weten en wat belangrijk is om te vertellen over je ziektegeschiedenis
  • Het multidisciplinair team van Borstkliniek Rijnmond Noord geeft in ieder geval binnen 5 werkdagen antwoord
  • De vraag is zichtbaar voor andere bezoekers
  • Andere deelnemers kunnen ook reageren op jouw vraag. De deskundigen kunnen deze reacties betrekken in het antwoord
  • Nadat de vraag beantwoord is, wordt de vraag ‘gesloten’. Maar, vraag én antwoord zullen beschikbaar blijven voor andere bezoekers van Kanker.nl

Disclaimer

438 reacties

Ik heb april een borstreconstructie gehad met rugweefsel.
Nu net naar de plastisch chirurg geweest.
Zij voelde aan de rand vd borst een harde plek.
Dit heb ik zelf ook gevoeld in mijn vakantie,maar ik dacht daar zit allemaal rugweefsel dus dat kan geen kwaad.
De klap komt daarom hard aan Ik moet morgen echo en punctie voordat de plastische chirurg verder gaat.
De harde plek zit aan de rand waar je borst begint en de foute cellen zaten boven in de borst dicht bij de tepel.
Zou het ook littekenweefsel kunnen zijn.
Ik hoefde geen nabehandeling ,zo op tijd was ik erbij.
Ik maak me doodongerust.

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
het is zeer goed te begrijpen dat je je heel erg ongerust maakt.
Ik denk ook dat het goed is dat de plastisch chirurg dit uit zoekt.
Of het littekenweefsel is dat zullen de onderzoeken uitwijzen.
de onderzoeken veroorzaken natuurlijk stress , maar probeer het wel zo te zien dat ze je zekerheid geven. als het idd littekenweefsel is weten we dat zeker en blijft het niet een beetje knagen in je achterhoofd.
ik hoop dat je iets met dit antwoord kunt.
veel sterkte en ik hoop dat je snel weet wat het is,
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
hallo dojaa .ook ik had dat mri de hele ratteplan ,was littekenweefsel!! opluchting ten top kanik j le vertellen,en nu steeds weer met controle denk ik z weten nu dt het littekenweefsel is , maar zo gauw ik twijfel geef ik het aan en onderzoeken ze het verder
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo, ik ben wilma 50 jaar oud.
3 jaar geleden borstkanker gehad amputatie bestralingen en 6 TAC kuren.
Rechts amputatie gehad.
Hoe kan het toch dat ik onder mijn linker oksel zoveel last heb van opgezette klieren en pijn?
Ook doen mij de klieren aan de rechterkant hals ook veel pijn.
Onderzoek wijst uit dat er niets is toch blijf ik bezorgd.
Kunt u mij daar antwoord op geven?
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

Beste Wilma,

opgezette klieren in oksels en hals kunnen voorkomen door allerlei verschillende oorzaken waarvan de meesten onschuldig zijn. Meestal gaan de klachten vanzelf weer over en wordt er geen oorzaak gevonden bij onderzoek, een verkoudheidsvirus kan bijvoorbeeld verantwoordelijk zijn. Omdat u behandeld bent vanwege borstkanker maakt u zich waarschijnlijk extra zorgen over deze klachten en is er ook aanvullend onderzoek gedaan. Nu er geen oorzaak gevonden is en uw klachten nog aanwezig zijn blijft het u bezig houden. Helaas is dit een veel voorkomend probleem bij mensen die behandeld zijn in verband met borstkanker, je maakt je sneller zorgen om je gezondheid dan voordat er sprake was van kanker. Het bespreken van de klachten met huisarts en de andere professionals kan helpen, maar de angst dat er weer wat aan de hand kan zijn moet ook slijten en zal nooit helemaal weggaan. Als het u zo bezig houdt dat het uw leven beheerst is het verstandig om hulp te vragen. Dit kunt u bespreken met uw contactpersoon.

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo,
ik ben een meisje va 17. Sinds mijn borsten zijn begonnen met groeien heb ik in allebei mijn borsten een soort knobbels. Ze doen geen pijn, maar veranderen soms enigszins van vorm. Nou komt er in mijn familie geen kanker voor. Ik had gelezen dat dit ook mastopathie kan zijn. Soms worden de knobbels kleiner dan anders en soms groeien ze weer. Kan dit dan mastopathie zijn?
Groetjes
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
als je 17 bent zitten je borsten vol met klierweefsel. klierweefsel is actief weefsel wat reageert op hormonale schommelingen wat verklaart dat de klachten die jij beschrijft wisselend zijn. ook het knobbelig aanvoelen van je borsten kan hierbij passen. mastopatie is een verzamelnaam voor allerlei goedaardige afwijkingen aan de borsten. als je meer wil weten over mastopathie kun je ook eens kijken op thuisarts.nl.
als je nog vragen hebt zou ik zeker eens een afspraak bij de huisarts maken.

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Bij mij is in een heel vroeg stadium ontdekt. Ik heb gekozen voor ablatie en heb geen chemo of bestraling gehad. Volgens de mammapoli kan ik straks volstaan met alleen een mri en hoef ik geen bloedonderzoek te hebben. Klopt dit?
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
een mri kan een manier zijn om de na controle na een behandeld mamma carcinoom in te vullen, bij de meeste mensen wordt dit gecombineerd met een mammografie. Bloedonderzoek wordt inderdaad niet in de standaard nacontrole gedaan omdat dit geen toegevoegde waarde heeft voor het opsporen van uitzaaiingen of nieuwe tumoren. wel is het belangrijk om bij veranderingen in het litteken of een zwelling of verandering van de andere borst contact op te nemen met de mammacare verpleegkundige en niet af te wachten tot de volgende controle
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hi,
Ik heb in de linkerborst borstkanker gehad en nu wil ik preventief dubbelzijdige amputatie en reconstructie.
de verzekeraar weigert omdat daarvoor geen medische noodzaak is.
hoe kun je "kiezen voor" als de verzekeraar tegenwerkt?
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

kwesties met verzekeraars blijven altijd ingewikkeld.

wat ik je aan wil raden is dit probleem aan te kaarten bij jouw mamma careverpleegkundige en samen kijken wat er evt. nog gedaan kan worden.

ik moet eerlijk zeggen dat ik dit signaal nog niet eerder heb gehoord. misschien is het ook nog een idee om contact op te nemen met je verzekeraar en te informeren naar de reden van afwijzing.


hoop dat je hier iets mee kunt.veel sterkte.


Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

Ook ik heb 3 jaar moeten wachten na mijn verzoek om rechterborstamputatie, nadat de linkerborst geamputeert was .De arts was echter degene die niet meewerkte wat de verzekering hiervan vond heb ik nooit gevraagd. Pas toen in het derde jaar op drie plaatsen kanker was vastgesteld, werd ik geopereerd, waarna ik jarenlang tamoxifen moet slikken. Ik heb veel spijt dat ik mijn intuïtie niet gevolgd heb en me van de artsen onder de tafel heb laten praten. De evt. kosten voor de operatie was ik bereid zelf te betalen als dat nodig was, zonder reconstructie.

Als je echt wil, en je gevoel je herhaaldelijk ingeeft dat je beter af bent zonder je borsten, ga er dan ook voor.

Wens je sterkte en het allerbeste,

Rosee.

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
ik heb een vraag over een heel vervelende bijwerking van de chemokuren die ik gehad heb,nml. neuropathie in mijn voeten en heel licht in mijn handen.eind april van dit jaar heb ik mijn laatste chemobehandeling gehad en heb nu dus vreselijke pijn in mijn voeten.acapunctuur hielp niet,ook lyrica niet.heb nu tramadol hcl 50 pch.deze neem ik alleen als ik niet kan slapen van de pijn.neemt na uur de ergste pijn een beetje weg.heeft u hier misschien ervaring mee en weet u misschien een oplossing voor deze vervelende pijn.mag ik nog verwachten dat dit minder wordt of helemaal geneest??
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
ik heb jouw vraag doorgespeeld naar de verpleegkundig specialist oncologie binnen ons team en hoop je zo speodig mogelijk antwoord te kunnen geven
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ik heb helaas ook neuropathie overgehouden van de chemo. En ook bij mij hielp lyrica niet, Ik ben via de pijnpoli nu over op methadon samen met triptyzol. Misschien ook iets voor jou??
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
advie sis inderdaad om dit via d epijnpoli bespreekbaar te maken zodat zij samen met jou kunne kijken wat de beste medicatie is en dit ook af kunnen stellen
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
hallo,dit zocht ik juist na 5 jaar is de neuropathie bij mij erger geworden enkels doen pijn tintelingen steken jeuk trillingen in onderbenen..huisarts geweest die zegt neuropathie niks aan te doen...ben ik zelf gaan zoeken op internet.
Ik had laatst van de neuroloog amytriptiline gekregen,daar was ik mee gestopt vanwege de bijwerkingen,maar las nu op die site dat het wel hlpt tegen neuropathie,kan ik daar mee info over krijgen en bij wie moet ik dan terecht???
bvd leontine
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Blijkbaar zou Neurotin ook helpen. Moet dit zelf nog vragen aan oncologe.
Heb zelf ook al van alles geprobeerd. Redomex, lyrica, pijnkliniek.
Mijn voeten voel ikzelf als ijskoud aan. Maar als je ze vastneemt zijn ze warm. Het trekt door naar mijn benen. Ik draag mannensokken die spannen niet zo aan de rand. Want het geeft je een gevoel dat je voet wordt afgeklemd. Met je vingers kan je niks vastnemen zoals een glas, glazen deur al wat metaal is. Het voelt zo ijskoud aan. Zelfs m'n gekookte aardappeltjes afgieten kon ik vroeger zonder handdoek. Nu niet meer. Dus hitte is ook een probleem. Volgens dokter kan dit nog ff duren. Maar heb ook al gehoord dat je er blijft mee zitten.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ik ben geopereerd aan beide borsten gelijktijdig. Nu heeft chirurg bleikbaar omdat operatie te lang duurde de linker poortklier niet meer kunnen vinden en was vloeistof weg. Daarom heeft hij volledig okselkliertoilet gedaan. Was later eigenlijk niet nodig maar hij heeft daarbij wel mn zenuwbundel doorgesneden. Dus nu chronische pijnen van binnen en dood van buiten in linker arm en gedeeltelijk schouder. Vreselijke pijn. Kan hier iets aan gedaan worden?
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
soms kan een poortwachtklier niet worden gevonden. dat kan zijn omdat het radioactieve stofje wat gebruikt is niet voldoende in de lymfklier terecht is gekomen of omdat de activiteit minder is geworden doordat de periode tussen opspuiten en de operatie te lang was. Er is dan helaas geen andere mogelijkheid dan een okselkliertoilet te doen. Na deze operatie maar ook na een schildwachtklierprocedure' kan er pijn ontstaan in de oksel die samenhangt met schade aan de zenuwen in de oksel. Helaas is deze schade niet voor alle zenuwen te voorkomen omdat deze zenuwen dwars door het operatiegebied lopen. Het behandelen van klachten die hiermee samenhangen kan heel lastig zijn. een operatie is vrijwel nooit een oplossing, meestal zijn deze klachten alleen met medicijnen te bestrijden. Een anesthesist met een speciale opleiding voor pijnbehandeling kan u hier misschien mee helpen .als er ook sprake is van bestraling van de thoraxwand valt te overwegen om te kijken of een behandeling met hyperbare zuurstof een mogelijkheid is . voor meer informatie hierover verwijs ik u naar de website van het instituut voor hyperbare geneeskunde± www.ivhg.nl of www.hgcrijswijk.nl
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ik heb een borstsparende operatie gehad met een volledig okselkliertoilet omdat er al uitzaaiingen waren in de lymfeklieren. Ook ik heb last van een pijnlijke rechterarm en zenuwpijn in oksel en borst.
ik heb van de chirurg pijn medicatie gekregen (gabapentine). Dit geeft enigzins verlichting. Momenteel ben ik in Rotterdam bezig met zuurstoftherapie en heb ondertussen 23 behandelingen gehad. Het is dagelijks 2 uur in een drukcabine waarbij je 4 x 20 minuten 100% zuurstof krijgt toegediend dmv een masker. Tot nu toe merk ik nog niet veel. Maar ik moet nog tot 40 behandelingen.
Begin januari heb ik een afspraak op de pijnpoli. Kijken wat ze nog voor mij kunnen doen.
ik wens je heel veel sterkte.

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

Anderhalf jaar geleden ben ik geopereerd aan lobulaire borstkanker,tumor was klein en poortwachters klieren waren schoon

De eerste controle na jaar zag er goed uit,wel had een mini bultje in de geamputeerde borst dat mij irriteerde,,kon dit we laten halen maar besloot om te wachten,nu is dat bultje toch wat groter geworden dus wil het toch laten weghalen.

Ik dus een mail naar de mamacare van het ziekenhuis waar ik normaal onder controle ben gestuurd,nu anderhalve week later nog steeds geen bericht terug.

Ik vind dat slecht,bij mijn controles was de communicatie onderling ook al niet zo goed en qua onderzoeken waren er fouten gemaakt.

Dan ga ik denken het is toch niet normaal als je aangeeft dat er iets zit wat er niet hoort dat je dan niet direkt naar de oncoloog mag????

Altijd eerst via de mammacare,oke dat kan maar als je dan na 1,5 week nog steeds niets op je verzoek hoort,,dan ga ik denken, ben ik een aansteller of ligt de fout bij hun??

Ik voel me daar niet fijn bij

Groet

Anous

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Als jij je daar niet prettig voelt kan je misschien beter kiezen voor een ander ziekenhuis. Maar ik zal wel eerst een gesprek aan gaan op de mamma poli om je onvrede aan te geven
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Behalve een mail zou ik je willen aanraden om de telefoon te pakken en telefonisch contact te zoeken met de mammapoli, en je zorgen uit te leggen.,ook zou ik je aan willen raden het bespreekbaar te maken waar jij tegen aanloopt. Behalve dat het voor jou nu heel vervelend is dat je zo lang moet wachten, op iets waar je je zorgen over maakt.
de mammapoli kan hier van leren, en kan mede door jou terugkoppeling werken aan een evetuele verbetering van haar service
mammateam borstkliniek rijnmond noord
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ik heb 3 jaar geleden een borst amputatie gehad met reconstructie van een implantaat. Ook de tepel is verwijderd. Later met gebruik van eigen huid een nieuwe tepel gekregen maar die is nu zo goed als weg getrokken. Nu zit ik te twijfelen of ik de tepel er op te laten tatoeeren. Ik heb alleen geen idee hoe ik hier meer verder aan de slag moet om dat te laten doen.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Misschien heb je dit reeds gedaan, maar ons advies luidt om een afspraak te maken bij de plastisch chirurg die de reconstructie heeft uitgevoerd. Deze kan dan samen met je kijken wat de mogelijkheden zijn, en wat het best bij jou past. Als dit inderdaad het tatoeeren van een tepel is, kan, en raden wij je dit ook zeker aan,de plastisch chirurg die ook voor je doen of laten doen binnen zijn of haar praktijk.
ik hoop,dat je hier iets mee kunt veel succes .
mammateam borstkliniek rijnmond noord
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo Ik heb 27 nov weer een mammografie. Een aantal keren ben ik onwel geworden van de pijn, bij de jaarlijkse mammografie. IK ben er heel erg bang voor. Zijn er pijnstillers die echt werken?

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

Beste Charlotte66,

Door omstandigheden kan het antwoord op je vraag even op zich laten wachten. Onze excuses hiervoor. De specialisten van het mamma team doen hun best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vr gr,
Maryse (webredacteur kankerNL)

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
dit moet je bespreekbaar maken met de laborant die de mammaografie verricht. wij adviseren patienten wel een s om voorafgaand aan de mammografie een pijnstiller te gebruiken, dit is dan meesteal paracetamol. ik denk echter dat het het allerbelangrijkst is om aan te geven dat het extreem pijnlijk is en dat daar rekening mee wordt gehouden. desnoods kun je met de behandelaar overleggen of er pijnstilling kan worden voorgeschreven dan wel of er alternatieven zijn.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo, ik heb een vraag. 16 oktober heb ik bdz een borstamputatie gehad. Volgende week beginnen de bestralingen ik ben al gescand en aangetekend. Tijdens aantekenen
had ik al een dikkere borst cup a b, seroom . Nu wordt ben borst dikker en harder en ik vraag me af als ik dit laat puncteren gaan de bestralingen dan door of moet dan opnieuw scan en aangetekend worden? En als ik het nietleeg laat punteren gaat de bestraling dan ook gewoon door of ook opnieuw scan en aangetkend .
Ik wordt heel onzeker en ben bang als de bestralingen uitgesteld worden
de kanker terug komt. Ik hoor graag van jullie.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

Beste pasje,

Door omstandigheden kan het antwoord op je vraag even op zich laten wachten. Onze excuses hiervoor. De specialisten van het mamma team doen hun best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vr gr,
Maryse (webredacteur kankerNL)

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
dit is een lastig en bekend probleem ik wil je adviseren om dit met je mammachirurg te bespreken en eea af te wegen. de mammachirurg zal dan in veel gevallen overleggen met de radiotherapeut en zij zullen dan het plan maken. er is voor beide opties iets te zeggen. dus neem contact met de mamma chirurg op en overleg dit
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ik heb vier weken terug een borstbesparende operatie gehad en nu heb ik twee bestralingen gehad. En nu begint mijn litteken erg pijnlijk te worden is dit normaal of moet ik dit aangeven bij de bestraling. Het is pijnlijk als ik erop lig of er tegenaan druk niet als ik gewoon zit.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo Elizabeth,
Ik antwoord even, het mamateam kijkt niet dagelijks naar de berichten. Ik neem aan dat je dagelijks naar de bestraling gaat. Daar zou ik zeker je klacht aangeven.
Sterkte bij de bestralingen,
Doortje

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Dank je Doortje ik ben vandaag dus weer heen geweest en heb het aangegeven, het blijkt dus heel normaal te zijn het is een stekende pijn en dat komt vaker voor bij bestraling. Ik dacht vraag het gelijk dan ben ik ook weer gerust want anders maak je je toch maar druk.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Vandaag uitslag mri. Niet duidelijk hoe diep tumor ligt. Vlekje op long. Is het goed mogelijk dat na chemo de tumor kleiner wordt of zelfs verdwijnt?
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
dat kan het is meestal de bedoeling van de chemo om de tumor kleiner te maken om te zorgen dat het beter operabel wordt ook komt het voor dat de afwijking in zijn geheel verdwijnt. dat is de reden dat voorafgaand aan de chemo de tumor gemarkeerd wordt. zo is de afwijking na de chemo nog terug te vinden
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hoi, ik heb een vraag. Ik ga op vakantie naar Egypte en heb 9 jaar geleden mijn gewoonlijke vaccinaties gehad. Maar nu vraag ik me af omdat ik borstkanker met chemo laatse sep 2015 en bestralingen heb gehad 22 dec de laatste of ik nog extra dingen extra vaccinaties moet doen? Graag hoor ik van jullie.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
dit is een vraag die je bij je internist oncoloog neer moet leggen die heeft een compleet overzicht van wat je gehad hebt en waar je evt aan moet denken.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo. Na mijn eerste ac kuur goed te hebben doorstaan krijg ik nu, een week later veel.last achter in mijn keel. Het is een brandend gevoel, vooral tijdens het eten. Is dit een normale.bijwerking en wat kan ik doen om het te voorkomen? Ook heb ik heel.de dag een ontzettend droge mond... Bedankt alvast
Laatst bewerkt: 26/03/2018 - 02:25
Hoi Wendy, Dat is heel normaal. Je slijmvliezen drogen uit. Ikzelf heb er ook veel last van gehad. Wat mij hielp was veel drinken en gorgelen met kamillethee. Succes Pascal
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hoi Wendy, misschien een wat late reactie. Ik had precies hetzelfde, voelde als brandend maagzuur.
Een glas melk hielp.

gr. Heleen
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hallo Wendy,

Deze week dezelfde ervaring na mijn 2e kuur. Heb nu 3 dagen een maagbeschermer geslikt en ik ben grotendeels van mijn klachten af.

Gr Angeli
Laatst bewerkt: 26/03/2018 - 02:25

Ik heb 6 jaar geleden borstkanker gehad, operatie, chemo en bestraling.

Nu heb ik sinds 3 maanden erge jeuk aan de borst waar de kanker zat, de huid is ook helemaal soort gekreukeld.

Ik ben 2 keer bij de huisarts geweest en ze zei de eerste keer dat het nog van de bestraling van 6 jaar geleden kan komen, vorige week heeft ze gekeken en zei dat mijn borst erg droog was en ik heb een zalf gekregen die ook tegen exceem helpt.

Mijn vraag is is het normaal dat mijn huid zo dun en gekreukeld is, ik maak me er echt zorgen over.

Laatst bewerkt: 26/03/2018 - 02:25
ik zou nog een keer een afspraak maken bij het bestraling instuut zij kunne je met hun expertise ook vertellen of dit een van de late termijn effecten is en kunnen je dan evt. ook praktische tips geven
Laatst bewerkt: 26/03/2018 - 02:25
Komt borstkanker vaker voor in rechterborsten? Alle vrouwen met borstkanker die ik ken hebben het in hun rechterborst, ik ook. Zijn hier cijfers over?
Laatst bewerkt: 26/03/2018 - 02:25