Team kanker.nl

"Of als ik meer mensen hier enthousiast weet te krijgen misschien zelfs wel met een kanker.nl-team." schreef ik over mijn plannen om volgend jaar weer mee te doen aan Alpe d'HuZes (https://www.kanker.nl/herman2709/blog/812-21-bochten ). En terwijl de 2014-editie nog geen maand geleden gehouden is, zijn we al zover dat we begonnen zijn met het formeren van een team. Een team van gebruikers en van de professionals en vrijwilligers van kanker.nl. Een team waar iedereen inpast. Getraind, ongetraind en of je nu 1 keer of 6 keer die berg op wilt. Of je wilt wandelen, rennen, fietsen, handbiken of rolstoelen, je past in het team.

Inmiddels hebben de eerste mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn in deelname en heeft zich zelfs al een sponsor gemeld. Helemaal goed!

De komende tijd bouwen we rustig verder aan ons team en onze plannen rond Alpe d'HuZes.

Ook meedoen of wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Lees dan https://www.kanker.nl/discussiegroepen/42-sport-bewegen-en-fysiek-herstel-bij-kanker/1010-met-kanker... of https://www.kanker.nl/discussiegroepen/55-verzoeken-aankondigingen-en-oproepjes/1011-met-kanker-nl-t... en geef de gevraagde info via e-mail door aan communitymanager@kanker.nl zodat we je op de hoogte kunnen houden en betrekken bij de verdere uitwerking!

Tot gauw!

Mijn eerdere blogberichten vindt je hier: https://www.kanker.nl/herman2709/blog