Wat biedt kanker.nl

Als patiënt en als naaste kun je veel vragen hebben over kanker. Bijvoorbeeld net na de diagnose, maar ook op andere momenten van de ziekte. Kanker.nl wil je graag houvast bieden. Zodat je misschien iets meer grip op je situatie krijgt in deze onzekere tijd. 

Je staat er op kanker.nl niet alleen voor. Wij zijn er voor je. Lees meer over kanker.nl. 

 

Icoon Bibliotheek

 

   Wat biedt de bibliotheek?

 

Lees meer over de achtergrond van de informatie.

 

icoon Ervaringen van anderen

 

   Wat biedt de community?

 

  • Je kunt via kanker.nl mensen vinden die in een vergelijkbare situatie zitten als jij. Bijvoorbeeld iemand met dezelfde kankersoort, dezelfde behandeling of iemand die ook een partner heeft met kanker.
  • Je kunt op kanker.nl een blog schrijven om dingen van je af te schrijven. Of om mensen in je omgeving te informeren hoe het met je gaat. Met jouw ervaring kun je ook andere mensen helpen.
  • Je kunt op kanker.nl ervaringen van anderen lezen. Misschien herken je hun ervaringen. Het kan je helpen om met jouw situatie om te gaan.

Lees meer over de achtergrond van de community

 

icoon Hulp en ondersteuning

 

    Wat vind je onder Hulp & Ondersteuning?

 

  • Je kunt je vraag aan een deskundige stellen. Onze voorlichters zijn onder andere bereikbaar via de Kanker.nl Infolijn 0800-0226622 (gratis).
  • Je kunt de Verwijsgids gebruiken om zelf aanvullende hulp te vinden bij jou in de buurt. De Verwijsgids wordt beheerd door IKNL. Lees meer over onder andere de kwaliteitscriteria van de Verwijsgids bij IKNL.