Materialen en mogelijkheden om je patiënten op kanker.nl te wijzen

Kanker.nl biedt actuele en juiste voorlichtingsinformatie over bijna alle kankersoorten, onderzoeken, behandelingen en de gevolgen van kanker. Ook vind je er een overzicht van mogelijkheden voor hulp & ondersteuning en een overzicht van trials.

We helpen je graag als je patiënten en naasten naar kanker.nl wilt verwijzen. Dit bieden wij:

Algemene folder over kanker.nl

Deze patiëntenfolder legt uit wat kanker.nl te bieden heeft: informatie, een community, de mogelijkheid om vragen te stellen aan experts, een overzicht van hulp & ondersteuning en de kanker.nl Infolijn.

Folder kanker.nl

Poster van kanker.nl

A3 poster voor in de wachtkamer. Met de boodschap dat patiënten en naasten voor betrouwbare informatie terecht kunnen op kanker.nl.

Poster kanker.nl
 

Verwijskaartjes naar aanvullende informatie op kanker.nl

Kleine visitekaartjes met een link erop. Bijvoorbeeld naar kanker.nl/alvleesklierkanker. Via dit soort pagina’s vinden patiënten betrouwbare informatie, ervaringen van anderen en hulp & ondersteuning. Momenteel beschikbaar: alvleesklierkanker, primaire tumor onbekend en protonentherapie. Andere kankersoorten kunnen bij ons aangevraagd worden.

Verwijskaartje alvleesklierkanker Verwijskaartjes alvleesklierkanker
 

Patiëntenfolder over de app Gesprekshulp bij kanker

Met de gratis app Gesprekshulp bij kanker kunnen patiënten gesprekken met hun arts en andere zorgverleners voorbereiden, opnemen en terugluisteren. De folder legt uit hoe de app werkt.

Folder gesprekshulp bij kanker

Bestellen?

Heb je interesse in bovenstaande materialen of mogelijkheden? Laat het ons weten via info@kanker.nl.
Wij sturen de materialen gratis op.