Kanker en je relatie

TomMarjo

Als je partner kanker heeft, verandert er voor jou ook veel. Misschien neem je nu meer huishoudelijke taken, gezinstaken of regeltaken op je. Het is vaak samen zoeken naar een nieuw evenwicht. Kanker.nl helpt en ondersteunt niet alleen patiënten maar ook de naasten van patiënten.
 

Bieb   

Meer tips en handige informatie

Speciaal voor partners en naasten bieden we handige informatie en tips. Bijvoorbeeld over de zorg en over het combineren van werk en mantelzorg, maar ook over hoe om te gaan met iemand die kanker heeft.
 

Personen   

Op kanker.nl sta je er niet alleen voor

Als partner krijg je ook te maken met je eigen gevoelens van onzekerheid, angst, machteloosheid, woede en teleurstelling. Daarin sta jij niet alleen. Op kanker.nl zijn veel partners en naasten aanwezig die jou kunnen helpen en ondersteunen. Als je een account aanmaakt kun je meelezen met ervaringen van andere partners. Zij begrijpen wat jij doormaakt. Maak een account aan.
 

Gesprek   

Ga met elkaar in gesprek

Op kanker.nl vind je gespreksgroepen; dit zijn online groepen waarin mensen elkaar vragen kunnen stellen en ervaringen kunnen uitwisselen. Moderatoren zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving. Voor naasten is er een eigen gespreksgroep.
 

Blog   

Partners bloggen ook!

Er wordt door veel partners geblogd op kanker.nl. Misschien herken je hun ervaringen. Het kan je ook helpen om met kanker om te gaan. Je kan ook zelf een blog beginnen. Bijvoorbeeld om dingen van je af schrijven. Of om mensen in je omgeving te informeren hoe het met je gaat. Bekijk de blogs van andere partners.
 

Experts   

Onze voorlichters zijn er voor je

En kom je er zelf niet uit, bel ons dan met jouw vraag. Van maandag t/m vrijdag zijn onze voorlichters telefonisch bereikbaar op het gratis nummer: 0800-0226622. Met hun achtergrond in de oncologie kunnen zij je op weg helpen met elke vraag.