Workshop bloggen

12 augustus 2020 - online
 

Voor bloggende deelnemers van kanker.nl 

TommieGraag nodigen wij je uit voor een online workshop 'bloggen en vloggen' door 'Tommie in de zorg' op woensdag 12 augustus 2020, van 10:00 tot 11:30 uur. Verpleegkundige en succesvol blogger en videomaker Tommie Niessen deelt live via internet zijn ervaringen en kennis met ons. Hoe schrijf je een succesvolle blogpost? Hoe maak je een openhartige video waarmee je mensen weet te raken? Tommie schrijft over zijn ervaringen in de zorg en maakt video’s waarin hij openhartig en vol humor met zijn cliënten in gesprek gaat. Bekijk bijvoorbeeld deze blog van Tommie of neem een kijkje op zijn website.

Samenwerking nieren.nl en kanker.nl 

Omdat nieren.nl en kanker.nl beide veel gepassioneerde bloggers hebben, organiseren wij deze workshop samen. Om jou als blogger te waarderen voor je schrijfkunsten op kanker.nl en om je te inspireren voor nog meer mooie blogs, nodigen we je graag uit voor deze workshop. 

Hoe werkt het?

Er kunnen 50 bloggers gratis deelnemen aan de workshop. Deze vindt plaats in de vorm van een webinar via het programma Zoom. Als we meer dan 50 aanmeldingen ontvangen, hoor je van ons zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 juli, of je wel of niet mee kunt doen.  
Deelnemers krijgen ongeveer een week voor aanvang een mail met instructies hoe je mee kunt doen.  

Meld je aan voor 17 juli 2020

We horen graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk 17 juli aanstaande, of je bij de webinar aanwezig wilt zijn. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar:  communitymanager@kanker.nl.  
Als je nog vragen hebt kun je hier ook een mail naar sturen.

We zien je heel graag op 12 augustus!