Levenmetkanker

LMK header
Button abonneren op Jij

Levenmetkanker behartigt de belangen van mensen geraakt door kanker. We willen hun en jouw stem laten horen. Als belangenbehartiger willen we jouw positie als (ex-)kankerpatiënt verstevigen zodat jij de juiste zorg krijgt en een goede kwaliteit van leven hebt. Lees meer over onze missie onder Onze campagnes

Wij zijn een samenwerkingsverband van 21 kankerpatiëntenorganisaties. Deze organisaties zijn bronnen van ervaringskennis en kunnen je helpen te (leren) leven met kanker.

Bestel folders kankerpatiëntenorganisaties

Hoe vertel ik mijn zus dat zij mogelijk erfelijk belast is?

Patiëntenbeweging Levenmetkanker en het Erfocentrum ontwikkelen dit jaar nieuw voorlichtingsmateriaal ‘Hoe vertel ik het mijn familie?’ om mensen te helpen. We horen graag jouw ervaring om optimale voorlichting te kunnen geven.
>> Vul hier de vragenlijst in...

Nieuw: Overlijdensrisicoverzekering Op Maat

Een overlijdensrisicoverzekering afsluiten als je kanker hebt gehad is lastig. Veel verzekeraars accepteren je niet als klant, of alleen tegen een veel hogere premie. Volgens Levenmetkanker en Independer kan dat anders. Daarom is de Overlijdensrisicoverzekering Op Maat ontwikkeld. Met deze route kunnen ook mensen die kanker hebben gehad, een goede overlijdensrisicoverzekering afsluiten.

Je kunt daarnaast ook terecht bij AFC Chronisch Ziekenhypotheek, zij begeleiden je bij een goed onderbouwde hypotheekaanvraag.