Levenmetkanker

LMK header
Pijn bij kanker, Jij, februari 2015 (1)
Pijn bij kanker, Jij, februari 2015 (1)

Button abonneren op Jij

Levenmetkanker behartigt de belangen van mensen geraakt door kanker. We willen hun en jouw stem laten horen. Als belangenbehartiger willen we jouw positie als (ex-)kankerpatiënt verstevigen zodat jij de juiste zorg krijgt en een goede kwaliteit van leven hebt. Lees meer over onze missie onder Onze campagnes

Wij zijn een samenwerkingsverband van 21 kankerpatiëntenorganisaties. Deze organisaties zijn bronnen van ervaringskennis en kunnen je helpen te (leren) leven met kanker.

Kom in contact met een ervaringsdeskundige

Als (ex-)kankerpatiënt blijf je misschien graag aan het werk. Na of al tijdens de behandeling. Dat vraagt soms om aanpassingen, zoals een andere taakinhoud, (tijdelijk) minder arbeidsuren of een andere weekindeling. Onze ervaringsdeskundige ambassadeurs denken mee en geven uit eigen ervaring concrete handvatten en tips. Zij zijn lotgenoten die de eerste, eenvoudige stap zijn naar aan het werk gaan of blijven.

Ga in gesprek
Bekijk de profielen van de ervaringsdeskundige ambassadeurs en vraag een gesprek aan. De ervaringsdeskundige (naar keuze) begeleidt je met tips en handvatten. Je ontvangt 3 uur gratis ondersteuning.