KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding

KWF Kankerbestrijding
KWF kankerbestrijding is een van de initiatiefnemers en financierder van kanker.nl. KWF Kankerbestrijding is vastberaden om kanker zo snel mogelijk te verslaan. Ons ideaal is een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Ons doel: minder mensen met kanker, meer mensen die genezen en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Om dit te bereiken werven we fondsen waarmee we onderzoek naar kanker financieren en begeleiden.

Onderzoek toont aan dat ongezonde leefgewoonten een belangrijke oorzaak zijn van kanker. Daarom beschermen we specifiek de jeugd tegen de schadelijke gevolgen van roken en geven we voorlichting over verstandig zonnen. Op het platform Kanker.nl ondersteunen we patiënten en hun naasten met betrouwbare en actuele informatie, forums van lotgenoten en lopende onderzoeken.

Daarnaast gebruiken we onze positie en ons netwerk om de effectiviteit van kankerbestrijding te vergroten. Om dat te realiseren proberen we het beleid van overheid, zorgsector en bedrijfsleven te beïnvloeden. Samen met wetenschap, zorgsector, overheid en bedrijfsleven én met onze 100.000 vrijwilligers en één miljoen donateurs, groot en klein, zorgen we ervoor dat er een dag komt dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Samen komen we steeds dichterbij.


Kanker.nl Infolijn, speciaal voor kankerpatiënten

Kanker roept veel vragen op. Patiënten en hun naasten met vragen over de behandeling, maar ook met zorgen of twijfels kunnen bellen met de gratis kanker.nl infolijn. De mensen achter de kanker.nl infolijn zijn speciaal getraind en hebben een oncologisch verpleegkundige achtergrond.

Tel: 0800 - 022 66 22 (maandag -vrijdag 12.00-17.00 uur). Of stel uw vraag online.


Brochures over kanker downloaden of bestellen

KWF Kankerbestrijding biedt verschillende brochures aan over onder meer soorten kanker, behandeling en begeleiding. Download of bestel deze brochure gratis.


In contact via Sociale media

Via Twitter en Facebook kun je met ons in contact blijven. Volg KWF Kankerbestrijding op:

Bezoekadres

KWF Kankerbestrijding
Delflandlaan 17
1062 EA Amsterdam
Tel: 0900 - 202 00 41 (€ 0,01/min)
publieksservice@kwfkankerbestrijding.nl

Website: www.kwf.nl

KWF Kankerbestrijding

Animatie over KWF. Wat wij doen en wat onze missie is.