Borstkanker

Nu is het voor het eerst zichtbaar dat er iets aan de hand is met me

Ik heb al sinds 2012 borstkanker, vanaf 2013 is het uitgezaaid en ik ben eigenlijk nog nooit ziek geweest. De lastigste tijd was tijdens een kuur met chemotabletten, toen moest ik wel rekening houden met de vermoeidheid in de laatste week dat ik de tabletten gebruikte. Maar verder ben ik er altijd heel goed doorheen gerold, dankzij de enorme hulp die ik nog steeds dagelijks ervaar.
Want ook nu voel ik me best heel goed. Ik merk uiteraard wel dat er wat is gebeurd, de 10 bestralingen hebben hun spoor achtergelaten, maar het valt me 100% mee. Ik geniet van de dagelijkse kadootjes die elke dag weer brengt, ik kan werken.

Maar ja, wel met een kaal hoofd en dat vind ik nog steeds erg confronterend. Het is maar tijdelijk en het belangrijkste is dat de bestraling zijn werk heeft gedaan, maar toch....
Nu is het zichtbaar en heb ik wat uit te leggen aan mijn klanten, vrienden schrikken,
Dat deed ik voorheen vaak wel, maar niet altijd. Dat vond ik dan wel best en ik wil er ook niet altijd over praten. ‘ Lees hier het blog bericht van Doortje

Op zoek naar informatie over borstkanker

In de bibliotheek lees je meer over borstkanker, de onderzoeken, behandelingen en gevolgen. De informatie over borstkanker komt tot stand met diverse medische deskundigen. Zij hebben de informatie op juistheid gecontroleerd.
Ga naar de bibliotheek.

Meepraten of ervaringen met borstkanker delen

In de discussiegroep borstkanker kun je je kennis delen, je mening geven, vragen stellen en beantwoorden.
Praat mee in de discussiegroep over borstkanker.

Een blog starten

Daarnaast kun je persoonlijke verhalen van anderen lezen in de blogs over borstkanker of begin zelf een blog.

Mensen ontmoeten

Ontmoet mensen met wie je ervaringen online kunt delen. Zoek en vind mensen die borstkanker in hun profiel hebben aangegeven. 
Vind mensen zoals jij.


Als je deelnemer wordt kun je in gesprek gaan met andere borstkankerpatiënten