Maandag en dinsdag 16 en 17 juni 2020

Wat een spreekwoorden en gezegde over een bal....

Nadat ik het weekend van 12 en 13 juni bewust een vergrote linker teelbal voelde toch maar es de dokter bellen. De trigger was het feit dat mijn broer ook zaadbal kanker heeft gehad en ik dus daarom extra alert was. Maar toch is het raar dat je pas zo laat de/een vergroting ziet/voelt.

Dus een afspraak gemaakt bij de dokter, die vertelt dat ik dinsdag 17 juni langs kan komen. Dat gedaan en de dokter schrok toch wel. Hij liet dat niet zou merken, maar gaf wel aan dat ik gelijk naar het ziekenhuis moest om verder onderzoek te krijgen. Diezelfde middag nog Naar de spoedafdeling van Isala Zwolle. Ze laten er geen gras over groeien... Daar aangekomen gaf de arts al de verdenking op zaadbal kanker. Nadat ik een echo had laten afnemen, was het al helemaal duidelijk. De zaadbal zal verwijderd moeten worden. Helaas door veel spoedzaken kon ik niet gelijk dezelfde dag behandeld worden. Daarom moest ik woensdag ochtend nuchter terugkomen en zou de operatie plaatsvinden.

2 reacties

Ik heb 20 jaar lang klachten gehad ( bijbal ) ontstekingen professoren versleten en niemand kon me afdoende helpen totdat ik het zo zat was dat ik riep haal die ballenbak maar weg, bij een lokale  slager. Verbaasd keek hij me aan en stelde eerst een kleine ingreep voor. 20 jaar pijn en kilo;s medicijn gelukkig geen zaadbal kanker maar door alle medicijnen nu wel leverkanker. Goed dat jou huisarts en specialist zo snel de diagnose konden maken mannen met verstand van ballen, had ik die gehad zou ik nu niet op dit forum schrijven. Ik hoop dat de ingreep afdoende is.

Sterkte

Laatst bewerkt: 19/06/2020 - 00:21

Hey, heftig verhaal man... zijn ze dan nu zoveel verder dan 20 jr geleden? Betere/nieuwere inzichten ofzo?

Zoals ik het nu zie is het nog een “geluk” dat het geen zaadbalkanker was. Maar wel echt “kloten....” dat je door medicijngebruik leverkanker hebt.. 😏😬

Sterkte ook!

Laatst bewerkt: 19/06/2020 - 09:35