Wow, wat bijzonder mooi gebaar. Wie doet mee?

Alpe d'HuZes

Gisteren ervoer ik een bijzondere glimlach bij mezelf. Bijzonder omdat een goede vriend van mijn zus aan mij dacht en iets voor mij persoonlijk als mens en als kankerpatiënt deed. Geweldig wat dat bij mij beweegt.

Hij had, zoals hij aan mijn zus schrijft
"een geweldige inspirerende Alpe d'HuZes dag gehad. Heb een lichtje van hoop en ondersteuning voor je zus en je vader op de berg gezet. Een indrukwekkend gezicht om vanochtend vroeg in het donker de berg voor het eerst te beklimmen met duizenden kaarsjes langs de weg"

Wat een kippenvel moet dat daar geven. Als die duizenden kaarsjes die je bijstaan bij je klim naar de top. Een klim om mij en anderen met kanker te ondersteunen. Een geweldig evenement. Zal ik dan... ja, zal ik dan...  volgend jaar bij leven en welzijn de kans grijpen hem ook zelf te beklimmen het kippenvel en de tranen zelf van dichtbij ervaren. Een mooi doel... voor volgend jaar. Ik moet immers fit zijn voor een volgende HIPEC. Yesss, geweldig ik durf eraan te denken. Ondanks dat er weer iets in mij aan het groeien is dat er niet hoort voel ik dat ik het gewoon ga doen! Waarom niet? Het werkt zo fijn en krachtig om doelen te stellen waar je naar toe kunt werken. Vooruit gaan en proberen niet continu stil te staan bij wat is, maar de mogelijkheden te zoeken die er nog wel zijn. Wie doet mee?

Het zijn de kleine dingen die mijn leven mooi maken en die me kracht geven en mijn levensreis verrijken en wie weet zelfs verlengen. Ik ga het doen. Volgend jaar sta ik bovenop de top. Durf ook verschil te maken en doe met me mee!

Laat me weten of je het wat vindt. Je hebt alleen maar te winnen? Voor jezelf maar ook voor je medemens.

lieve sportieve groet,
Mique

9 reacties

Er is een team van Kanker.nl dat al een aantal jaar mee doet. 'Onze' Hebe heeft al een paar keer de Alp gelopen. Ik wil het ook heel graag proberen volgend jaar en ik weet dat er meer zijn!

Laatst bewerkt: 08/06/2019 - 19:10

Ik heb de Alpe'd Huez gelopen in 2016 en ik kan je zeggen het is een hele ervaring. Het was een week met een lach maar zeker ook met een traan. Nu gaan we deze maand mee doen aan de Samen loop voor Hoop. Ook mooi. Dus als je de kans krijgt om mee te doen aan de Alpe en je kan het aan dan zou ik het zeker doen!!!😚😚

 

Laatst bewerkt: 08/06/2019 - 20:10

Het laatste blog van Alise gaat hier ook over. Daarin is een filmpje te zien van een interview met Hebe. Mooie inspiratie voor volgend jaar.

Wel speciaal als iemand voor jou persoonlijk daar een kaarsje neerzet!

Laatst bewerkt: 08/06/2019 - 20:13

Dank voor je berichtje. Ik ga het filmpje opzoeken en bekijken.  Wordt vervolgd 😉

Laatst bewerkt: 08/06/2019 - 21:31