Slijmpjes

Deze week is er slijmvorming opgetreden in mijn endeldarm. Ik dacht dat dit gedeelte reeds achter de rug was. Maar het is terug. Ik was misschien te enthousiast en moet mijn verwachting terug bijstellen. Het is nog niet gedaan. s Nachts moet ik nog veel opstaan om te plassen, en slapen, dat gebeurt in twee fasen. De eerste helft van de nacht met veel opstaan en waken, en een tweede helft met doorslapen tot de ochtend. Wordt vervolgd.

2 reacties

Nu drie maand geleden mijn laatste bestraling gehad. De slijmvorming is wel verminderd en bijna verdwenen. Maar af en toe nog een opflakkering. Door dat slijmverlies draag ik nog elke dag een inlegkruisje, gewoon voor de zekerheid en om mij comfortabeler te voelen. Maar af en toe nodig. Ik kom niet buiten zonder, je weet maar nooit. 

Laatst bewerkt: 14/12/2022 - 16:26

Terug contact gehad met de radioloog naar aanleiding van nog steeds aanwezig slijmvorming na bestraling. Reeds zes maand geleden, en ik vind het lang durend. Toch effe checken of dit normaal is. En het blijkt niet normaal. De radioloog heeft vitamine C en D voorgeschreven als kuur. Normaal moet dat helpen. 
indien het niet helpt heb ik een bijkomend probleem met mijn darm.

Gelukkig helpen de vitamines. Oef.

Laatst bewerkt: 19/04/2023 - 22:30