na de bestraling

Los van de spuit heb ik nog steeds wat last van sluimverlies door de bestraling van mijn prostaat. De ene week niets en de andere week elke dag attent zijn voor het nat gevoel.In de winkel ben ik de enige man die in de afdeling persoonlijke hygienemateriaal zijn voorraad zoekt. Van inlegkruisjes tot incontinentiemateriaal. Ja dames, als je de volgende keer een man  in die afdeling zijn inkopen in zijn winkelkarretje ziet leggen, dan kan het voor hem zelf zijn, en niet voor zijn vrouw. Wordt vervolgd.

4 reacties

Ik heb geen last gehad van slijmvorming. Of bedoelt de schrijver darmslijm? Maar dan ook alleen als die werd geïrriteerd tijdens de bestraling.

Laatst bewerkt: 27/01/2023 - 18:12

Dat is volledig correct. 6 maand na mijn bestraling nog steeds last van. Terug contact opgenomen met de radioloog. Hij heeft vitamine C en E voorgeschreven. Na 1 maand zou het probleem moeten opgelost zijn. Indien niet dat heb ik een darmonderzoek nodig. Want dan is er iets anders aan de hand.

Laatst bewerkt: 21/03/2023 - 18:39

Als het zijn werk maar doet, zeggen ze dan altijd, maar jij moet met die lastige ongemakken om zien te gaan, ik heb bewondering voor je!

Als ik mag, wil ik je graag een tip geven over al dat materiaal. Je kunt via je arts of via je huisarts een aanvraag indienen voor vergoeding van al dat materiaal. Ik heb zelfs onderleggers voor in bed voor mijn man aangevraagd en gekregen.

Laatst bewerkt: 27/01/2023 - 13:42