Vakantie

Ondertussen zijn we al weer een maand verder na mijn laatste blog en zijn er weer de nodige ontwikkelingen geweest.

Tussen de misselijkheid en diaree door heb ik mij verheugd op een weekje weg om de nodige energie op te doen om de verhuizing in gang te zetten. Helaas liep dit anders.Na een schimmelinfectie en daarna een blaasontsteking ging ik met antibiotica op vakantie. Ik werd moe, moest regelmatig overgeven en voelde mij echt beroerd. 5 van de 7 dagen heb ik mij zo gevoeld, dus hebben we weinig kunnen ondernemen. Blij dat ik nederland zat en blij dat ik na een week weer thuis was.

Gelukkig 2 dagen later de 3 maandelijkse scan en gesprek met oncoloog. Veel spanning voor de uitslag deze keer maar gelukkig onterecht: geen uitzaaiingen! Wel maakte hij zich zorgen over mijn ziek zijn. Door de infectie heb ik een addissoncrisis gehad, die ik zonder extra medicatie heb doorstaan. De oncoloog was boos...... gelukkig niet op mij maar op 1 van de internisten die heeft verzuimd om voorlichting te geven over addissoncrisis. Ik had mij dus niet zo ziek hoeven voelen als ik een spuit had gehad en extra hormonen had genomen. Excuses vanuit de oncoloog en de endocrinoloog. Ik heb nog gevraagd om een bos bloemen maar dat zat er helaas niet in. Excuses geaccepteerd maar wel met de opmerking dat er intern iemand hier op aangesproken moet worden. Nu 5 dagen dubbele dosis hormonen nog nemen. Ik voel mij wonderwel heel goed!

Verder nog onderzoek naar mijn zicht die nu 80% is en autorijden wel wat lastiger maakt. Beginnend staar. De chemo doet hier ook geen goed aan en aangezien ik nog 1 functionerend oog heb wordt het misschien een lastig besluit om wel of niet te opereren. 18 Augustus is het vervolggesprek met de oogarts.

Verder verloopt het inpakken (en vooral weggooien) van de huisraad voorspoedig. Over 5 weken hebben we de sleutel!

2 reacties

Hai Lia, 

Wat een geweldig nieuws, geen uitzaaiingen, joepiedepoepie! Je zult je stiekem toch wel druk hebben gemaakt over die uitslag, zeker omdat je je zo ziek voelde op vakantie.  Misschien had je, naast een bos bloemen, ook een nieuwe vakantie moeten vragen! Oh nee, daar heb je geen tijd voor :) er moet ingepakt en verhuisd worden. 

"Beetje dom" van het ziekenhuis om je aanvankelijk zonder extra hormonen en de injectie naar huis te sturen, maar het belangrijkste voor nu is dat je je beter voelt met de nieuwe medicatie. Hoop van harte dat dat zo blijft, je hebt genoeg afgezien de laatste tijd. 

Geniet van de uitslag, en sterkte met inpakken tijdens de hittegolf. Mocht je een opblaasbadje tegenkomen, laat  je er dan koninklijk in glijden, en vraag de butler om een glaasje bubbels. Proost!

Liefs, Joke

 

Laatst bewerkt: 06/08/2020 - 15:54

Al jouw blogs gelezen met bewondering en vrees. Bewondering voor de manier hoe je er mee omgaat en vrees wat ik allemaal nog mee kan maken. Ik ben sinds 1 week gestart met de mitutaan en hormonen en hopelijk met weinig bijwerkingen. Wel heel fijn om te lezen dat je de humor erin houd ondanks alles😃👍

Laatst bewerkt: 29/09/2021 - 21:11