sanquin en kanker.nl

as maandag krijg ik een interview van sanquin dat geplaatst wordt in hun blad en op kanker.nl. as Dinsdag een fotoshoot, waarschijnlijk aan het mooie IJsselmeer waar ik woon. Dacht dat ze aan 1 foto genoeg hadden en dit met een kwartiertje en kop koffie geklaard zou zijn. Het gaat een uur tot anderhalf uur duren! Als daar geen mooie foto uit kan gaan komen weet ik het ook niet meer hhahahha. Leuke afleiding, mooie bijdrage aan sanquin en hun goede werk. Wanneer het gepubliceerd gaat worden laat ik zsm weten!

gr. Lia

5 reacties

Spannend! Leuk! Kijk uit naar het interview! 

Wordt er een serieus verhaal verwacht of gooi je de voor jouw kenmerkende humor in de mix? En ga je met een corona-coupe op de foto of heb je al zo'n felbevochten kappersbezoekje gehad? 

Succes dinsdag, en fijn weekend voor nu. 

Liefs, Joke

Laatst bewerkt: 16/05/2020 - 18:53

ik heb geen coronacoupe meer, yeah! Wel die dag eerst even afspraak bij mijn kapper voor een fohnafspraak, hier aan het ijsselmeer altijd een windje. Extra lak er in. Hoop idd op een vrolijk interview met serieuze noot.

x, lia

Laatst bewerkt: 17/05/2020 - 10:37

Geniet van vandaag en morgen. Ik ben benieuwd naar het interview en je foto met windproof haar. xx Kim

Laatst bewerkt: 18/05/2020 - 08:47