Daarna gaat het vast beter

Mijn lichaam wordt sterker en mijn conditie gaat vooruit. Ik ben dankbaar voor alle stapjes vooruit. Een grote stap voor mij is dat ik weer ben gaan fietsen en daar geniet ik van. De gevolgen van de zware behandelingen blijf ik merken en de vermoeidheid blijft intens en altijd aanwezig. Met vallen en opstaan leer ik er steeds beter mee omgaan.

Ik merk dat bij veel mensen maar weinig kennis is over de gevolgen van kanker en de behandelingen. Als mensen vragen hoe het gaat zeg ik meestal dat het goed gaat. 'Goed' heeft alleen een hele andere betekenis gekregen dan 3 jaar geleden. Veel mensen hebben geen idee wat het is om zo moe te zijn, in heel je lichaam pijn te voelen omdat je de dag ervoor hebt gelucht met een vriendin of niet meer uit je ogen kunnen kijken door de hoofdpijn . We zijn onlangs lekker op vakantie geweest en iemand suggereerde dat het na de vakantie vast beter zou gaan. Als op vakantie gaan het medicijn zou zijn...

Vandaag was oke. Niet goed maar ook niet slecht. Zo lekker slapen. Daarna gaat het vast beter.

1 reactie

Lieve Velena, geen energie insteken. Mensen hebben inderdaad geen idee wat we moeten onder gaan en moeten doorstaan. Geweldig dat je weer op de fiets kan. 

Als vakantie inderdaad zou helpen gingen we allemaal constant op vakantie. Dat zou geweldig zijn genieten en beter worden in 1 klap.🤔

Heel veel kracht en sterkte.

Liefs Alise❤

Laatst bewerkt: 14/05/2019 - 07:16