Twijfels

De twijfel slaat toe. Voor het eerst sinds alle mogelijke behandelingen die ik heb gehad, krijg ik telefoon dat mijn bloedwaardes niet goed zijn. De lever heeft het zwaar en ik voel me juist zo goed. Aktie: geen infuus en voor een week stoppen met de capecitabine en de tucatinib. De laatste heeft leverfalen als bijwerking. Woensdag a.s. opnieuw bloed prikken en hopelijk zit er herstel in de leverfunctie. Ik heb het gevoel of ik nu op het topje van de achtbaan zit en het karretje langzaam de diepte in gaat. Ik ben op zoek naar de noodrem, maar die is er niet. Met een beetje geluk ga ik eenmaal beneden  razendsnel het hoekje om en klim ik weer omhoog. 

liefs, vit

3 reacties

Wat een rotgevoel geeft dat toch. Ik slik leverondersteunende supplementen (gebruik ook Tucatinib en Capecitabine). Tot nu toe zijn mijn leverwaarden prima, maar wellicht slik ik de reguliere medicatie wat korter dan jij en komt dat nog. Hopelijk keert het inderdaad weer snel om.

Groetjes Sandra 

Laatst bewerkt: 09/11/2022 - 08:09
14 november 2022 om 13.29

Ik wist niet dat er lever ondersteunende supplementen zijn. Misschien ook iets voor mij. Ik gebruik de tucatinib nu sinds mei van dit jaar en daarnaast ook nog trastuzumab via het infuus elke drie weken. Eerst de bloeduitslag maar even afwachten. Bedankt voor de tip.

Laatst bewerkt: 14/11/2022 - 13:29

Ja trastuzumab heb ik ook nog elke 3 weken. Ik duim mee voor een goede uitslag. 

Laatst bewerkt: 15/11/2022 - 19:16