Dromen over later

Wat heb ik lang niks geschreven hier, ik ben meer van de kleine moment opnames. Foto's, kleine tekstjes, mooie quotes die me kracht en rust geven. Ik leef alweer 5jaar na mijn diagnose, heb een tijd lang niet vooruit gepland/gekeken. Misschien onbewust, misschien heel bewust. 

Ik merk dat ik zoveel dingen wil doen voor anderen, en heel af en toe mijzelf vergeet in het proces. Misschien geeft het kunnen helpen van anderen mij juist de kracht en blijdschap, die ik op mijn donkere dagen niet kan vinden in mezelf.

Trots durven zijn op jezelf, op wat je mee hebt gemaakt, wat je doorgaat en wat nog komen gaat. Stappen durven nemen, "dromen" over later. 

Wie wil ik zijn? wat wil ik doen? en de waarom maakt daarin niet eens uit.

Ik leef niet in angsten, ik leef 100% all in, take a leap of faith. Komt de kanker ooit terug? Geen idee, maakt dat voor nu uit? Nee!

Ik wil genieten, stilstaan bij de mooie dingen, de simpele dingen. Geluk zit in een klein hoekje en zolang ik dat gevoel kan voelen, I'll take it.

Wees trots op die littekens, ze hebben je veel leed bezorgd.Maar je ook laten inzien welke mensen en dingen ertoe doen in je leven.

Zeg nog iets vaker tegen jezelf, dat je er mag zijn, ook de pijn, ook het verdriet, ook de boosheid. Probeer jezelf stiekem ook te betrappen op het dromen over later.

Veel liefs! Steephy

2 reacties

Hallo Steephy..

Superblij dat het met jou gaat, zoals het nu gaat. En dat jij jouw ervaringen omgezet hebt in kracht. Hartelijke groet Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 21/04/2021 - 17:33