Steun alsjeblieft het KWF! Doneren is Lief ❤️

Lieve lotgenoten, partners van lotgenoten en andere bezoekers van deze site, 

Komende week wordt er in heel Nederland gecollecteerd door enthousiaste vrijwilligers van het KWF. Alhoewel er procentueel minder mensen sterven dan 10 of 25 jaar geleden, zijn dat er nog veel te veel. Het kan iedereen treffen: mensen met een gezonde en ongezonde levensstijl, jong en oud, rijk en arm. Iedereen die “te jong sterft”, is er één te veel. Samen rouwen we om bijzondere mensen, zoals Jolanda, Joke en Gail. Leven we mee met hun nabestaanden die een onmetelijk verlies voor hun kiezen krijgen. Denken we aan degenen die we al eerder aan kanker verloren hebben. In mijn geval zijn dat onder meer een opa, tante, oom, Monica en Lydia. Ik heb vreselijk veel bewondering voor de toegewijde artsen en verpleegkundigen die ik zie in het programma “de helden van het Maxima”. Ik verwonder me over de dappere, optimistische kinderen en jongeren die moeten dealen met kanker. En houd het niet droog, als ik zie dat sommigen van hen aftakelen om vervolgens veel te jong te overlijden. 

Ja, er zijn stappen gemaakt in kankeronderzoek, maar we zijn er nog lang niet. Er is nog veel meer geld nodig om van kanker een chronische ziekte te maken of, liever nog, het de wereld uit te helpen. Naast onderzoek besteedt het KWF ook geld aan preventie - voorkomen is immers beter dan genezen! - en het vergroten van de kwaliteit van leven.

Er zijn verschillende manieren om het KWF te steunen: door middel van een jaarlijkse bijdrage, door geld in de collectebus te stoppen, via de QR code die op de collectebus staat en via een digitale collectebus.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om mijn steentje bij te dragen. Dat doe ik door met mijn gezin jaarlijks te doneren, iets in de collectebus te stoppen, door al 6 jaar samen met mijn dochter langs de deuren te gaan en dit jaar voor het eerst te collecteren via een digitale collectebus. 

Graag roep ik jullie op om ook het KWF te steunen. Bepaal wat je missen kan: dit kan veel of weinig zijn. En doneer op jouw manier. Wil je dat via mij doen? Volg dan deze link: https://kwf.digicollect.nl/jessica-bek?utm_campaign=kwf-kankerbestrijding&utm_content=new_action&utm_medium=email&utm_source=digicollect&utm_medium=email&utm_campaign=website&utm_source=sendgrid.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage! 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

9 reacties

Geweldig Jessica, Mooi verwoord. Fijn dat we dit nog kunnen doen. Hopelijk wordt kanker met de tijd chronisch en overlijd er niemand meer aan.

Succes met de collecte volgende week.

Liefs Alice❤

Laatst bewerkt: 30/08/2019 - 11:53

Hi Alice,

Dank je wel en fijn dat jij je ook actief inzet om geld in te zamelen voor het KWF. Hopelijk krijgen wij nog genoeg tijd om mee te maken dat het een chronische ziekte wordt! Daarnaast hoop ik vurig dat het Maxima slaagt in haar missie om van 75% naar 100% genezing van kinderen te gaan. Al is het maar met 1% per jaar. 

Jij ook succes! ❤️

Laatst bewerkt: 30/08/2019 - 12:12

Wauw, na 2 dagen is er al voor € 140 gedoneerd! Bedankt Marieke Kwaadsteniet, Eliza Bek, Dwayne, Floris, Marc Piels, Samir, Hafize Olgun, Kim, Tikkie donateur en Anja! ❤️👍🙏 (sommige mensen doneren anoniem of met alleen hun voornaam). 

Laatst bewerkt: 31/08/2019 - 10:09

Even een update: door de donaties van 22 gulle gevers staat de teller op € 310. Dankbaar! 🙏 Doneren kan en mag nog steeds 😉

Laatst bewerkt: 03/09/2019 - 10:29

Super! Dan ben je waarschijnlijk ook topcollectant. Of misschien krijgen alle collectantEn met een digitale collectebus wel zo’n mail om ze te stimuleren om meer binnen te halen 😜

Laatst bewerkt: 04/09/2019 - 06:51

Klopt Jessica, Ik heb ook zo'n mail gisteravond ontvangen. Plus handvaten om nog meer binnen te halen. Ik doe het op mijn manier benader niemand persoonlijk. Als iemand wil geven dan is het mooi meegenomen. 

Liefs Alice ❤

Laatst bewerkt: 04/09/2019 - 06:58

Je hebt groot gelijk. Iedereen moet het op z’n eigen manier doen. Als het goed voelt, is het de juiste manier. Marc, mijn man, en ik hebben nog gelachen n.a.v. de mail. Een van de tips was: ga op pad met een kind. Zegt manlief heel droog: “Misschien wel handig om de toestemming van de ouders, voordat we een willekeurig kind van de straat pikken”. 😂😂😂

Laatst bewerkt: 04/09/2019 - 07:22