Meer Corona virus humor

In deze tijd, waarin we overspoeld worden door negatieve berichten, is het makkelijk om de angst te laten regeren. Maar...daar helpen we onszelf niet mee. Laten we proberen positief te blijven. Ik schat in dat veel mensen behoefte hebben aan afleiding en luchtigheid. Daarom deel ik graag nog wat meer Corona virus humor. Een zonnige zaterdag gewenst! ☀️ 

13 reacties

Lieve Jessica,

Mijn oma.... ze was 36 jaar. Haar man overleed. 1943. Ze had 4 kinderen. Mijn vader. 12 jaar en oudste “man” van gezin. Samen de oorlog doorwandeld.....

Heel vaak zei ze me:” Paul, humor kan je redden”.

Het klopt......hoe zwart ook....

Laatst bewerkt: 28/03/2020 - 21:13

Heerlijk. Elke keer als ik denk dat ik er genoeg van heb, komt er eentje voorbij waar ik om moet lachen. Ik doe even mee (als het lukt). XXX 

Laatst bewerkt: 28/03/2020 - 23:07