Uitslag MRI augustus 2018

Hallo allemaal, gisteren zijn we bij de neuroloog geweest om te bespreken wat er uit de MRI-scan van twee weken geleden is gekomen. De twee tumoren, bestraald in december-januari, waren helaas lichtjes gegroeid vergeleken met de laatste MRI-scan van mei. Maar het was 'gelukkig' maar millimeterwerk. Maar toch... Er is wel groei te zien dus de tumoren zijn niet echt dood. Hopelijk blijft het bij deze langzame groei maar de neuroloog wist niet echt wat hij ermee aanmoest: moest hij nu alarm slaan of nog even afwachten en zo ja hoelang nog wachten? Hij durfde de beslissing niet zelf te nemen en stuurde de foto door naar Maastricht. De arts die toen mij behandelde kan dan de foto vergelijken met wat hij al heeft en daaruit een conclusie/diagnose trekken. De Maastro-kliniek zou mij daarover nog bellen en de neuroloog van Viecuri-Venlo belt mij dan ook nog terug over twee weken. Maar ik weet niet of ik nog een keer bestraalt wil worden of wat ze nog meer van plan mochten zijn, gezien de slechte ervaringen daarmee. Tot zover dan maar weer.
update: de maastrokliniek heeft vanmiddag gebeld en ze zouden mijn geval meenemen in de bespreking van maandag a.s. De radiotherapeut belt me dinsdagmiddag.

1 reactie

Zelf heb ik prostaat kanker, agressief metastase.Vrat aan mijn dijbeen bot dus een vorm van botkanker.Een bekende van mij bleek kanker aan het slijmvlies van slokdarm te hebben deze is verwijderd, maag veranderd en omhoog gebracht,hij leeft redelijk normaal,de maaltijden zijn klein en frequent er kan dus veel tegenwoordig.Als voor mij zelf is het koffiedik kijken volgens de specialist.    Sterkte,wim.
Laatst bewerkt: 09/09/2018 - 22:09