Zondag 24 oktober 2021 -De wereld draait gewoon door-

(foto: met mn vriendjes SD en HQ  in een Kingsize bed ergens in Limburg enige jaren terug)

Tsja....net als bij echte schrijvers komt er een dag dat je geen inspiratie hebt. Nee hoor, door het kijken van de Formule 1 was het mij te laat geworden en had ik idd geen zin.

Een ieder weet wel of hij of zij een beetje fotogeniek is. Nou, ik weet van mijzelf dat ik dat niet ben. Als ik door onze fotoalbums blader  zijn 99% van de foto's waar ik op sta niet om aan te zien. Ik sta er met m'n ogen dicht, kauwend, scheef of met mijn mond open erop. Ik keek dus niet graag naar foto's van mijzelf.
Daar moest verandering in komen want een beetje nette foto op je kist geeft toch net dat beetje extra! Nu ben ik gezegend met een hele schare groep dierbaren  om mij heen die mij lief zijn  en waar wel zo'n beetje alle beroepen in voorkomen. Van slagers tot en met pensioenadviseurs en van  koffiebranders tot en met fotografen. En die laatste (CR) had ik met een noodkreet zaterdag bericht en de volgende dag stond hij voor onze deur met camera en allerlei attributen.
Wat een mooie foto's heeft hij van mij en ons gemaakt. Ik ben nog steeds onder de indruk van mij zelf🤣.

De rijsttafel werd weer bezorgd en o wat kunnen wij daar van genieten. Tevens zijn wij de komende weken wel zo'n beetje volgeboekt met eetafspraken bij die enorme lieve schare dierbaren die wij om ons heen hebben.

Het wordt (weer) de week van het bestralen. Ik hoop maar dat de pijn klachten zoals slikken bij eten en drinken nog lang wegblijven. Eten en drinken is toch wel heel prettig.
Tot nu toe slaap ik gelukkig prima, dan wel met een hele lichte slaapmedicatie maar toch. Zelf mijn Fitbit geeft mij complimenten.

Mijn titel van vandaag: "De wereld draait gewoon door" komt door mijn ervaring van jaren terug in het UMC dat hoe slecht je er ook bij ligt de wereld gewoon door draait. De tijd staat nooit stil als zou je dat soms wel graag willen.
Voor een ieder....houdt de wereld draaiende.  Fijne dag❤️
P.s. voor een ieder die mij graag per email wil bereiken in plaats van in deze blog.  email: tlkorver@gmail.com
 

3 reacties

Wat een strijd en wat een weg die nog te gaan is. Hoop dat je zo lang mogelijk van de geneugten van het leven kan blijven genieten.

Het is nog steeds zo onwerkelijk dat ik het nog niet wil/kan geloven. Ondertussen praten we over zonnepanelen en verf klussen. Het leven gaat dan, zo lijkt het, even gewoon door.

❤️

Laatst bewerkt: 25/10/2021 - 12:15

Natuurlijk draait de wereld gewoon door Tom. Gelukkig maar, wat een druk op je schouders als het niet zo zou zijn...

Wat fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt. Geniet ervan, heerlijk!

Laatst bewerkt: 25/10/2021 - 16:00