Woensdag 27 oktober 2021 -Nog zo veel te doen-

(foto: een dierbaar plekje in Amersfoort)

Wat was het weer een heerlijke dag met vele dierbaren die de dag vulden. Wat is dat toch dat alles nu anders aanvoelt en veel dingen die je op de dag doet intenser aanvoelen. Leefde ik dan voorheen zonder het zo te beseffen en de dag ging dan vanzelf voorbij? Ik beluister deze dagen ook veel muziek op YouTube en Spotify en zelfs dat komt anders binnen. Wat bestaat er toch een hoop mooie muziek en soms doet deze zelfs pijn.

Ik kon het niet laten om na de wandeling op het voormalig ziekenhuis terrein van St. Elisabeth even langs mijn oude plekje te rijden in de binnenstad. Daar liggen veel herinneringen en oohhh wat hebben we vanaf die plek vele avonturen beleefd. Had daar wel wat weg van Goede tijden, Slechte tijden.
Op 4 verschillende adressen gewoond in dat complex. Toen ging huren nog heel makkelijk en leek het leven probleemloos, eindeloos en Forever Young!

Een dag zonder bestralen en dat is ook wel eens lekker. Het hakt er toch elke keer weer een beetje in naderhand. De komende periode tot 9 november, 4 x per week mag/moet ik nog.  Wat voor straling schade zal het straks hebben aangericht en hoe zal ik er dan aan toe zijn? 
Vanmorgen ook gebeld door het UMC met het "nieuws" dat er een optie is om volgende week eventueel met chemo te beginnen. Weet niet of ik dat straks nog wel wil. Moet ik een keuze gaan maken om iets langer te mogen leven maar dan ziek, zwak en kotsend? Ik weet het nog niet.

Morgen weer een mooie dag voor de boeg!  Deo Valente

3 reacties

Goedemorgen Tom,

Ondanks die kl....  ziekte, hoop ik dat je weer een bijzondere  en mooie dag mag hebben vandaag. In de positieve zin van het woord. Carpe Diem en liefs voor jou en je mooie gezin 😘

 

Laatst bewerkt: 28/10/2021 - 08:58