Pechvogel

Niet kunnen doorslapen.

Het is vandaag al 11 juni 2022. Tijd vliegt. Met mijn man gaat het zo zo.
3 weken terug is hij door zijn rug gegaan. Twee dagen later kon hij helemaal niet meer lopen. Meteen een infrarode lamp aangeschaft die dankzij een groot bedrijf online op zondag gebracht werd. Gaande weg knapte de rug weer op.

Mijn man heeft sinds zijn laatste val waarbij hij zijn dijbeen net onder de knobbel brak slaapproblemen.

Inslapen is geen probleem maar doorslapen wel. Hij slaapt 2 a 3 uurtjes en is dan klaar wakker. Doordat hij niet slaapt heeft hij geen energie om te bewegen (fietsen). Niet bewegen is achteruit gaan in zijn conditie.

In april te horen gekregen dat zijn psa iets opgelopen was en daarnaast te horen gekregen dat hij osteoporose heeft en dat met name zijn linker heup zeer verontrustend was.
De gezondheidszorg is traag, zo traag heb wel eens het idee dat ze denken oh die meneer heeft kanker daar hoeven wij niet zo hard voor te lopen maar wellicht mag ik dit niet denken laat staan opschrijven maar het frustreert mij. Hij krijgt nu volgende week een gesprek voor een behandelmethode van de osteoporose. Zal tijd worden.
 

Ook de behandeling van de huisarts voor zijn slaapproblemen laat te wensen over. Schrijf maar voor, schrijf maar voor, probeer dit, probeer dat.
Inmiddels 6 slaapmiddelen uitgeprobeerd (waarvan 2 zelf aangeschaft zijn). Niks helpt ook de gespreken met een slaapcoach hebben niet geholpen.
Via google terecht gekomen op site van BBR Parallel Acupunctuur. Dit is een methode ontwikkeld door Hugo Nielsen een celbioloog waar heel veel goede resultaten mee worden geboekt vooral bij kanker patienten . Ik zou zeggen iedereen even googlen dan kunnen jullie zien wat het inhoud.
Natuurlijk heeft dit zijn tijd nodig maar hij heeft 2 nachten redelijk goed door kunnen slapen.
Daarnaast zijn de opvliegers ook minder aan het worden en heeft hij meer rust in zijn hoofd.
Vannacht had hij echter wel weer een slechte nacht van 2 uurtjes slapen maar wij blijven hoopvol de weg naar Rome is ook niet in 1 nacht gebouwd. Ik hou jullie op de hoogte van de BBR.
groetjes voor nu Karin

 

 

 

5 reacties

Hi Karin

Ik heb regelmatig ook slaapproblemen . 
Soms omdat ik zit te dubben , maar dikwijls zonder aanwijsbare reden .
 

Dan sta ik gewoon op , zet me een tas koffie ( deca ) of thee doe iets . 
Dat kan iets zijn in het huishouden , of gewoon wat achter de pc zitten . 

En na een paar uur wordt ik dan  moe , en dan kruip ik terug in bed en slaap verder . 

En tot hiertoe lukt dat prima

gr , Willy

 

Laatst bewerkt: 11/06/2022 - 12:32

Lieve Karin 

Dat is een naar probleem slecht slapen ,en ben het er zo mee eens ,artsen schrijven zeer snel iets uit wat niet altijd helpt .

Sterkte liefs hes🤗🍀

Laatst bewerkt: 13/06/2022 - 19:37

Och wat naar zeg. Niet kunnen slapen of slecht slapen is een crime! Wat zou het mooi zijn als de accupunctuur gaat helpen en blijft helpen. Goed voor mij ook om in mijn achterhoofd te houden, mocht hier de slaapproblemen ook erger worden.  Vroeger hoefde mijn man zijn kussen maar te raken of hij sliep. Das war einmal.... Gelukkig gaat dat nog redelijk, maar hij is veel vermoeider. Ik zit vaak alleen beneden omdat hij maar weer vroeg naar bed gaat, echt vroeg dan he.

twee uurtjes maar per nacht is dan wel heel erg weinig... Sterkte samen,

Liefs Hermien

 

Laatst bewerkt: 15/06/2022 - 21:46

Goedemorgen Hermien ik hou je op de hoogte. Tot nu toe 4 x geweest. Resultaat 😒 heeft tijd nodig. 

Grts voor nu Karin 💜

Laatst bewerkt: 16/06/2022 - 07:30