NET-werk + kijken door een existentiële bril

ola, o la la!

29 januari, een reguliere ct-scan met dezelfde dag nog de uitslag in mijn dossier op mijnnwz kunnen lezen!

voor een hoop mensen toch wel een dingetje denk ik als je thuiszit en je leest dat dan. ik had al een vermoeden dat er weer iets zat maar zat meer te denken aan weer een niercelcarcinoom. in 2019 april/mei had ik weer een paar weken last van gigantische zweetpartijen waar geen deodorant tegen op kon! echt meuren, werd misselijk van mijn eigen lucht!

het is dus een NET (neuro endocriene tumor) geworden, op de kop van de pancreas (alvleesklier) 18 mm groot. weet er niet genoeg vanaf om hier en nu een soort verloop te gaan schetsen, dus voor mij begint t nu ook met een hoop ?????????? ik lees wel t nodige op www maar aangezien het alleen nog maar een diagnose op papier is, door de röntgenoloog beschreven, maakt t t er niet makkelijker op om er grip op te krijgen. wat de röntgenoloog wel wist te melden dat er in retrospectief al in 2016 op de ct's te zien was dat er wat zat. het is langzaam groeiend, dus "goed" ;o)) lees ik op www. wat ik ook lees en eigenlijk een b’tje vreemd vind is dat ze deze tumoren beneden de 2 cm niet opereren, dat zal dus mijn 1ste vraag worden aan de mdl arts.

ik zit nu dus te wachten, het lange wachten is weer begonnen, op de afspraak met de mdl (maagdarmlever) arts op 20-02-20. alleen nog een oriënterend gesprek en dan zullen er nog de nodige onderzoeken komen.

voor nu is dit alles wat ik kwijt wil ook omdat t mijzelf ook nog erg onduidelijk is.

grtz en hou jullie taai! 

ps: ik weet niet of de aanmelding om deze blog te volgen nog steeds werkt? zo ja dan sorry aan diegenen die t op deze manier vernemen moeten. ik wilde in 1ste instantie een status-update via whatsapp doen maar dat werd mij erg afgeraden!

 

10 reacties

Spannend Mister Smallie,

Gek eigenlijk dat je nu niet weet of je moet wachten totdat ie groeit zodat ie 20 mm of groter is zodat ze hem wellicht kunnen verwijderen of dat je moet hopen dat ie zo blijft of krimpt.

Heb je het al een naam gegeven? Smallie misschien? ;-)

Sterkte R. 

Kus uit Denk Helder.

PS. Ik heb het zonnetje even aangezet voor je.

Laatst bewerkt: 10/02/2020 - 19:08

ja, inderdaad vreemd, maar de info is niet overal op www eenduidig! zal t wel te horen krijgen en anders maar vragen.

een naam........ zal d’r s over gaan 🤔  misschien een online prijsvraagje...... 😊

thnx voor t zonnetje 🤗

Laatst bewerkt: 10/02/2020 - 20:04

hee lieve schat, wat goed van je dat je wederom weer een blog bent gestart. Uiteraard volg ik je op de voet. Balen dat er nog zoveel onzekerheid is,  maar ik ga er vanuit dat je op korte termijn meer info krijgt over hoe en of wat. Daar is een snee in een vinger helemaal niets bij! xx

 

Laatst bewerkt: 10/02/2020 - 20:47

Hey Smalle,

Kreeg dus niet automatisch bericht, met mij had de site dus kennelijk bedacht dat het afgelopen moest zijn met die kankerberichten. Helaas, een nieuw knopje dient zich aan. Heb ook meteen alles gelezen op internet en begreep dat je nu een zebra bent, hopelijk in de laagste rang. Zal aan je denken de twintigste, en vind dat eigenlijk te lang duren. 
Kus, W. 😉

Laatst bewerkt: 10/02/2020 - 21:24

ja, die zebra! heb in ieder geval besloten nav dat plaatje om maar niet over me heen te laten lopen!

Laatst bewerkt: 20/02/2020 - 18:23

Hee knapperd,

35 minuten gedaan over inloggen en nu weet ik niks te schrijven. Kutnieuws, maar jij zal er het avontuur wel weer van inzien. Toch sterkte, ook voor je schatje.  Claude66 zal me wel op de hoogte houden. Mocht ik iets (simpels) voor jullie kunnen doen:  Ik zit om de hoek. 🍀

Laatst bewerkt: 11/02/2020 - 18:27

Ik wacht af. Ga er niet grappig overdoen , maar heb wel een naam.( Kn)alvleeskliertje...

Laatst bewerkt: 20/02/2020 - 18:18

Lieve Roel. He wat k.t dat er weer wat is. Blijf schrijven. Leest fijn. Veel sterkte!

Laatst bewerkt: 14/07/2020 - 08:44